Udgiv nyheder fra intranettet direkte på infoskærmene

23. januar 2023

Udgiv intranetnyheder direkte til infoskærmene fra intranettet. Så kan du sikre at alle medarbejdere kan holde sig opdaterede på jeres interne nyheder

Nu er det blevet endnu lettere at dele nyheder fra intranettet på infoskærmene!

Flere af vores kunder benytter både IntraActive Intranet og IntraActive Replay, vores produkter til henholdsvis intranet og infoskærm. Derfor ønsker vi, at det skal være så let som muligt at arbejde på tværs af de to platforme. Nu har vi gjort integrationen endnu bedre. Når du udgiver en nyhed på intranettet, tager det kun 2 ekstra klik at udgive nyheden til de infoskærme du ønsker dig.

Når dine kolleger ser nyheden på infoskærmen, får de endda en QR-kode, som fører direkte til nyheden på intranettet, så de kan læse mere.

I videoen her ser du præcis, hvor let der er.

Sæt fokus på den interne kommunikation

IntraActive Intranet og IntraActive Replay er de værktøjer du skal bruge, hvis du vil sætte den interne kommunikation i højsædet. Hvad end dine kolleger arbejder fra skrivebord, på lager eller ude af huset, så kan du nå dem med vigtige nyheder og begivenheder. IntraActive Intranet er tilgængeligt på både PC, mobiltelefon og tablet, mens Replay infoskærmene kan anbringes strategiske steder, så de ses af flest mulige.

Lignende nyheder