Solar booster digitale færdigheder med IntraActive Learning

24. februar 2024

Solar, en førende europæisk sourcing- og servicevirksomhed, har implementeret IntraActive Learning for at forbedre medarbejdernes digitale kompetencer på tværs af 5 lande og 3.000 medarbejdere.

IntraActive Learning var et godt match

Kristine Holm Jørgensen, Training & Communications Specialist hos Solar, forklarer hvorfor de valgte IntraActive Learning som deres læringsportal.

"Vi havde brug for en global læringsportal, fordi vi er placeret i forskellige lande, og vi har forskellige måder at arbejde på. Vi havde brug for et samlet sted, hvor vi kunne finde vores træning i Microsoft 365-værktøjer. Vi havde også et behov for at hæve kompetenceniveauet. Alle havde noget viden hjemmefra eller fra andre arbejdspladser, men vi havde ikke en global tilgang til det. Derfor besluttede vi os for at implementere en læringsportal, hvor vi er sikre på, at informationen er opdateret, og at den er i overensstemmelse med, hvordan vi ønsker, at systemerne bruges.”
Kristine Holm Jørgensen
Training & Communications Specialist, Solar

Kristine Holm Jørgensen tilføjer, at de også havde et behov for en løsning, som de ikke selv skulle vedligeholde, så de kunne spare dyrebare IT-ressourcer.

Man kan ikke selv gøre materialet evergreen på samme måde, som det er i en læringsportal, for når man laver en guide den ene dag, kan det se anderledes ud den næste dag. Så det var vigtigt, at vores nye løsning var noget, vi ikke selv skulle vedligeholde, men hvor vi kan følge med og se, hvilke nye apps og funktioner der kommer.” 

Et brugervenligt læringsboost

Siden implementeringen af IntraActive Learning har tilbagemeldingerne fra brugerne været positive og besøgstallene til portalen er stigende.

”Det gode ved IntraActive Learning er, at man kan tage kurserne i små bidder på et tidspunkt, der passer ind i ens arbejdsdag, og at man ikke skal bruge mere end en halv time om ugen for at komme forholdsvist langt.”
Kristine Holm Jørgensen
Training & Communications Specialist, Solar

Kristine Holm Jørgensen tilføjer, at de har kunnet bruge nogle af kurserne og deres indhold som onboarding og adoption-materiale til separate IT-implementeringer, bl.a. da de lancerede Teams Calling for en stor del af organisationen.

"Vores koncernsprog er engelsk, men mange af vores medarbejdere er ansat i Danmark. Så det er rart, at du nemt kan skifte kursussprog mellem dansk og engelsk. Og så er det sjovt, at der er en lille quiz, så du kan udfordre dig selv lidt. Jeg kan rigtig godt lide, at kurserne er delt op i små velbeskrevne afsnit, så det er nemt at finde, hvad man har brug for og det virker overskueligt."
Kristine Holm Jørgensen
Training & Communications Specialist, Solar

Strategisk brug af digitale værktøjer

Solar har taget en strategisk beslutning om, at Microsoft Teams er den centrale samarbejdsplatform på tværs af organisationen og her spiller IntraActive Learning en væsentlig rolle.

”IntraActive Learning er en god måde at understøtte Solars digitale strategi og vision i samspil med vores sideløbende initiativer, såsom Teams super users og løbende deling af tips og tricks. Nu skal vi bare holde dampen oppe, så vi kan nå ud til endnu flere medarbejdere med læringsportalen."
Kristine Holm Jørgensen
Training & Communications Specialist, Solar

IntraActive Learning er en cloud-baseret læringsportal, der kan integreres med Microsoft 365 og giver adgang til kurser og tips om forskellige Microsoft applikationer. Kurserne er korte og interaktive med quizzer og videoer for at teste brugernes viden og færdigheder. Brugerne kan nemt søge efter de kurser og tips, de har brug for, eller følge en læringsvej, der passer til deres rolle og mål. Det er også muligt at spore fremskridt og præstationer.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Lignende nyheder