Topsoe sikrer markedsposition med fastholdelse af viden

24. februar 2024

Topsoe har forbedret deres R&D-dokumentation og datastyring med IntraActive Governance

Topsoe er verdensledende inden for katalyse og overfladevidenskab og leverer løsninger til bæredygtig energi og kemikalier. Deres forsknings- og udviklingsafdeling (R&D) er kernen i Topsoes forretning og sikrer virksomhedens førerposition på markedet ved at generere intellektuel ejendom og innovation.

Afdelingen stod dog over for flere udfordringer i forbindelse med administrationen af deres R&D-projektdata og -dokumenter. Den tidligere løsning gav udfordringer med at finde og hente relevante data og rapporter. Samtidig var brugerne afhængige af IT-support når det kom til administration og adgangskontrol.

"Vi arbejder altid for at forhindre tab af viden i organisationen. Hvis vi mister den, risikerer vi også at miste vores forretningsmæssige fordel."
Irfan Kanat
Data Science Platform Manager, Topsoe

Innovation og fastholdelse af viden

For at løse disse udfordringer tog Topsoe kontakt til blandt andre Fellowmind. Efter nøje analyse af organisationen, deres forretningsbehov og udfordringer, blev Topsoe og Fellowmind enige om, at løsningen måtte være IntraActive Governance, et produkt til Microsoft Teams og SharePoint, med tilpassede funktioner og skabeloner. IntraActive Governance-løsningen har gjort Topsoe i stand til at:

  • Oprette og administrere R&D-projektsites nemt og konsistent
  • Samarbejde og kommunikere om dokumenter på samme tid
  • Gemme og arkivere dokumenter og data ét sted med metadata og tilpasset søgbarhed
  • Uddelegere og automatisere adgangskontrol og rettighedsstyring
  • Integrere med Topsoes data science platform og rådatakilder
  • Reducere belastningen på IT-support og øge brugertilfredsheden

Forbedring af R&D-effektiviteten gennem samarbejdsløsninger

Da IntraActive Governance-løsningen blev rullet ud til R&D-afdelingen, var tilbagemeldingerne fra brugerne meget positive, hvor mere end 70 % af dem meldte om en forbedring i deres R&D-dokumentation og datahåndtering.

“Vi har fået et administrativt simplere set-up, der er mere brugervenligt end før. Det betyder for eksempel, at vores R&D organisation - i højere grad selv kan oprette websteder og har det nødvendige, de har brug for, og at vi i færre tilfælde behøver at involvere vores IT-support."
Irfan Kanat
Data Science Platform Manager, Topsoe

Baseret på den vellykkede implementering af IntraActive Governance i R&D-afdelingen er et lignende projekt allerede i gang for at understøtte Power to X-innovationen hos Topsoe.

"Når du kan forkorte afstanden mellem den tekniske løsning og brugerne, kan du øge tilfredsheden. Det er det, vi prøver at gøre her."
Irfan Kanat
Data Science Platform Manager, Topsoe

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Lignende nyheder