SmartStash revolutionerer videndeling hos SOS International

23. august 2023

En af de førende assistanceorganisationer i Norden bruger SmartStash til videnstyring i deres store alarmcentral

Som en af de førende assistanceorganisationer i Norden, yder SOS International akut assistance til nordiske rejsende overalt i verden, nat og dag, hele året rundt. For at kunne yde den bedste service har SOS International implementeret videnstyringsværktøjet SmartStash.

Med SmartStash har SOS International optimeret videnstyring og -deling i den af deres nordiske alarmcentraler, som dækker rejsende fra Danmark, Sverige, Norge, Finland og TC (Transport Centret). Her sidder over 200 medarbejdere og hjælper norske og danske rejsende med alt fra læge til akut hjemrejse. For alarmcentralens medarbejdere er der et væld af informationer, instrukser og politikker, som sætter rammen om deres arbejde. Tidligere kunne de finde disse i et gammelt HTML-baseret værktøj, som var svært at både vedligeholde og opdatere.

Valget af SmartStash

”Vi havde brug for en mere struktureret og ensrettet videndeling. Som en stor alarmcentral, der arbejder døgnet rundt, alle ugens dage, er det afgørende at have en løsning, der kan forene procedurebeskrivelser og samtidig tillade søgning på flere sprog.”

Tine Lind Gregersen
Manager of Operations, SOS International

Efter omhyggelig evaluering og research besluttede SOS International sig for at vælge SmartStash som deres nye informationsstyringssystem. SmartStash tilbød en smidig implementering, alsidige funktioner og et brugervenligt interface, der passede perfekt til virksomhedens krav og forretningsbehov. Samtidig giver SmartStash rig mulighed for rapportering og godkendelsesprocesser, som sikrer at SOS International overholder gældende krav.

Begejstring i højsæsonen

Implementeringen af SmartStash var hurtig og effektiv, hvilket var nødvendigt, da SOS International stod overfor deres travleste tid på året: sommerferien. Det nye videnstyringsværktøj har SOS International navngivet SOS Compass, og da det lå klar i slutningen af juni, mødte det stor begejstring blandt alarmcentralens medarbejdere.

”Modtagelsen har været virkelig god. Vi stod klar til at lave de rettelser brugerne måtte ønske, men indtil videre har det kun været småting. Vores medarbejdere er meget glade for muligheden for at søge på forskellige sprog og det er blevet meget lettere og ikke mindst hurtigere at finde den information man har brug for.”

Tine Lind Gregersen
Manager of Operations, SOS International

Lettilgængelig information

Den positive modtagelse skyldes i høj grad den stærke søgbarhed i SOS Compass. Ved brug af nøje udvalgte metadata er al information tagget med nøgleord som afdeling, emne og dokumenttype. Derudover er der gjort brug af synonymer på tværs af sprog, så søgning på norsk for eksempel også returnerer danske resultater.

Brugervenlighed og compliance

Den succesfulde ibrugtagning af SmartStash har involveret uddannelsen af 25 redaktører. Træningen har dog været nem at gå til, da SmartStash er bygget med brugervenlighed for øje.

”Vi har sendt instrukser ud og siddet ved siden af redaktørerne første gang de skulle oprette noget, men det har været så let at gå til, at de fleste knap nok behøvede træningen.”

Tine Lind Gregersen
Manager of Operations, SOS International

SmartStash har ikke blot gjort arbejdet lettere for alarmcentralens medarbejdere. Det har også resulteret i optimeret tidsforbrug.

Om SmartStash

SmartStash er et integreret ledelsessystem baseret på SharePoint Online, der gør det nemt at dele viden på tværs. SmartStash kan imødekomme overordnede compliance regler og ISO-standarder. SmartStash er tilgængelig på PC, tablet, mobil og i Microsoft Teams.

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Lignende nyheder