IntraActive understøtter Eurowind Energys omfattende internationale vækst

23. december 2023

Eurowind Energy, en førende dansk udvikler og operatør af vind-, sol- og hybridprojekter, har på kort tid gennemført en omfattende vækst.

På kun få år har Eurowind Energy ekspanderet til 16 lande og over 500 ansatte. Den store vækst har givet øgede krav til virksomhedens interne kommunikation og videndeling. Tidligere var Eurowind Energy vant til at dele interne nyheder på e-mails sendt til alle, mens interne procedurer, personalehåndbogen m.m. var gemt på systemer som ikke alle havde adgang til. Status quo var ikke længere godt nok.

Eurowind Energy har i flere år samarbejdet med Fellowmind, som har varetaget drift af Eurowinds IT-infrastruktur. Grundet det stærke samarbejde var Fellowmind selvskrevet som leverandør af Eurowinds nye intranet.

”Vi kan mærke at Fellowmind vil os. Fellowmind har støttet os i vores vækst og vi kan altid række ud til vores kontaktpersoner for øjeblikkelig hjælp og assistance.”

Lotte Pape Topholt
Head of IT, Eurowind Energy

En komplet pakke til den digitale arbejdsplads

Fellowmind tilbød Eurowind 3 brugbare produkter, med funktioner, der gør det muligt at effektivisere og forbedre Eurowinds digitale arbejdsplads:

”Jeg synes det var en spændende pakke, fordi den indeholdt lige præcis det vi stod og manglede.”

Lotte Pape Topholt
Head of IT, Eurowind Energy

Vellykket implementering

Implementeringen af IntraActive blev lanceret i fire etaper. Som led i lanceringen afholdt Eurowind en navnekonkurrence, for at finde frem til det nye intranets navn. Vinderen blev navnet Ewersite. Selve lanceringen blev markeret af et vellykket kickoff arrangement i kantinen på hovedkontoret i Hobro, hvor alle medarbejdere fik flotte drinks med Ewersite logoet på toppen.

Med det nye intranet har Eurowind Energy formået at flytte størstedelen af den interne kommunikation fra e-mail til intranettet, og platformen er blevet en fælles kommunikationsplatform for medarbejderne på tværs af lokationer.

Den vellykkede implementering af IntraActive-produkterne har kun gjort samarbejdet med Fellowmind endnu stærkere.

”Når jeg har spørgsmål til det tekniske, får jeg udførlige svar med skærmbilleder og forklaringer, som får det hele til at give mening. Det er som om konsulenten fra Fellowmind sidder lige ved siden af mig, klar til at hjælpe. Det er virkelig rart. Jeg er også glad for det community, der er omkring IntraActive med de andre kunder, hvor man kan få produktnyheder og sparre med ligesindede fra andre virksomheder.”

Emma Aunsbjerg Darum
IT Communication Consultant, Eurowind Energy

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Lignende nyheder