Kamstrup lancerer nyt globalt intranet som omdrejningspunkt for øget vidensdeling

18. juni 2018

Ny intranetplatform er omdrejningspunkt for at dele viden på tværs af organisationen og understøtte tanken om ét Kamstrup.

Teknologivirksomheden Kamstrup, der er en af verdens førende leverandører af intelligente løsninger til måling af energi- og vandforbrug, lancerer nyt globalt intranet ved navn KamSite. Det nye intranet skal være bindeleddet mellem hovedkontoret i Danmark og de mere end 20 salgskontorer rundt om i verden. KamSite skal nemlig samle information og viden globalt, så medarbejderne er klædt på til at servicere hinanden og kunderne effektivt. Samtidig afspejles tanken om ”ét Kamstrup” blandt andet i strukturen, hvor der er tænkt på tværs af divisioner, og i et tæt samarbejde mellem redaktører og indholdsejere.

Kamstrup har de sidste 8 år sat omsætningsrekord og er blevet en global teknologivirksomhed, som rækker langt ud over hovedsædet ved Stilling syd for Aarhus.

For at sikre at Kamstrup kører i en fælles retning på alle niveauer, er et ældre intranet netop blevet erstattet af et helt nyt IntraActive Intranet som digital indgang til al kommunikation, samarbejde, processer og produkter indenfor de forskellige forretningsområder, men med et fælles afsæt for de 1200 medarbejdere.

”Kamstrup har haft en eksplosiv tilvækst af nye medarbejdere, så det er vigtigt, vi har en moderne platform, som kan sikre vidensdeling og tilgængelighed, hvad enten du sidder i Stilling eller Spanien”, siger projektansvarlig Jacob Brixen Therkelsen fra Kamstrup.

Fellowmind har hjulpet Kamstrup med at sikre en succesfuld implementering af den nye platform, hvor fleksibilitet og personalisering har været i højsædet. Fast struktur og governance er nøgleprincipper for at opnå succes med den nye kommunikationskanal.

”Med valget af IntraActive Intranet, har Kamstrup fået en platform, som også kan understøtte de fremtidige projekttiltag, som vi overvejer at tage i anvendelse fra Microsoft”, slutter Jacob Brixen Therkelsen fra Kamstrup.

Lignende nyheder