Royal Unibrew forbinder medarbejdere med moderne kommunikationsplatform

En brugervenlig platform til deling af historier og viden på tværs af koncernen

INDUSTRI

Produktion

UDFORDRING

Royal Unibrew havde behov for at erstatte en gammel intranetplatform med kort deadline

LØSNING

Ved brug af IntraActive Intranet har Royal Unibrew forbundet mere end 3.000 medarbejdere globalt

En moderne platform

Med deres nye moderne intranet har Royal Unibrew opnået en brugervenlig kommunikationsplatform, hvor over 3.000 medarbejdere globalt kan dele nyheder og viden

Gobal vidensdeling

Royal Unibrew havde behov for at erstatte en aldrende intranetplatform med kort deadline. De valgte at gå med IntraActive Intranet til deres nye, moderne løsning.

Fellowmind har trukket på eksisterende viden om vores miljø og leveret en robust kommunikationsplatform baseret på deres IntraActive Intranet løsning, hvilket har krævet et minimum af indsats fra vores IT-organisation“, udtaler Matias Stuven, Director, Infrastructure and Cybersecurity, Royal Unibrew.

Med deres nye intranet har Royal Unibrew fået en brugervenlig kommunikationsplatform, hvor over 3.000 medarbejdere på tværs af lande og tidszoner kan samles og dele gode historier om alle de oplevelser, de skaber for deres kunder og forbrugere rundt omkring i verden.

”Med IntraActive har vi nu fået en moderne og brugervenlig kommunikationsplatform, der styrker vores interne kommunikation og forener os på tværs af koncernen. Denne løsning gør det nemt for vores kollegaer at dele nyheder på tværs af organisationen eller målrette dem til specifikke markeder. Desuden tilbyder platformen en oversættelsesfunktion i nyhedsfeedet – en længe efterspurgt funktion, som vi nu har stor glæde af.”

Michelle Nørrelykke Hindkjær
PR & Communications Manager, Royal Unibrew

Lignende cases

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?