Et fælles digitale samlingspunkt

Det Kgl. Biblioteks intranet er et fælles digitale samlingspunkt

INDUSTRI

Bibliotek

UDFORDRINGER

Efter fusionen af flere biblioteksorganisationer stod Det Kgl. Bibliotek med flere forskellige intranetplatforme, som skabte forvirring blandt brugerne.

LØSNING

Med IntraActive Intranet har organisationen fået en fælles samarbejds- og kommunikationsplatform: Et fælles digitalt samlingspunkt.

Det Kgl. Bibliotek

Hvordan skaber man en fælles digital platform, når flere organisationer bringes sammen til én, men hver har deres egne systemer med i bagagen? Den udfordring har Fellowmind hjulpet Det Kgl. Bibliotek med at finde svaret på.

"Vores medarbejdere er begejstrede for deres nye digitale samlingspunkt. Et af vores succeskriterier var at få mere gang i nyhedsformidlingen. Før var det besværligt at lave nyheder og man skulle vælge hvor nyhederne skulle publiceres på 4 forskellige platforme, hvilket skræmte de fleste væk. Nu ser vi hver dag 2-3 nyheder på vores nye fælles intranet. Også brugen af Teams er gået rigtig godt. Introduktionskurserne til Microsoft Teams i IntraActive Learning har gjort samarbejdsværktøjet lettilgængeligt for alle, og brugerne har oprettet mere end 200 nye teams på kun 3 uger. Med IntraActive Governance sikrer vi at de nye teams har de metadata og politikker tilknyttet, som gør at vi kan holde styr på dem. Vi har været glade samarbejdet for med ProActive og for valget af IntraActive som platform til vores digitale samlingspunkt."
Bjarne Andersen
Vicedirektør for IT, det Kgl. Bibliotek

Lignende cases

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?