Abacus Medicine

Abacus Medicine deler intern kommunikation på deres intranet - Access

INDUSTRI

Medicinal

UDFORDRINGER

Abacus Medicine har på få år fået over 1000 medarbejdere, på tværs af 8 lande. De savnede en fælles kommunikationsplatform.

LØSNING

Access, Abacus Medicines intranet, er baseret på brugernes egne ønsker og er tilgængelig på mobiltelefoner og via infoskærme, så alle medarbejderne kan følge med. 

Abacus Medicine

Medicinalvirksomheden Abacus Medicine har gjort intern information og kommunikation lettilgængelig for alle medarbejdere på deres nye intranet, Access.

Access’ brugere har været involveret i det nye intranets tilblivelse fra start, da man ville sikre, at de kunne se sig selv i den endelige løsning. Blandt andet ved brug af brugertests, som afslører om navigationen er intuitiv.

"Vi har været superglade for samarbejdet med Fellowmind. Det har været værdifuldt at samarbejde med konsulenter, som har forståelse for vores situation og som har taget os i hånden og guidet os hele vejen. Vi har fået et intranet, der imødekommer brugernes ønsker og som understøtter at Abacus Medicine er én samlet organisation. Infoskærmene og mobil-appen hjælper os med at nå ud til alle brugerne, også dem uden daglig adgang til en computer. Access har gjort information og kommunikation lettilgængeligt for hele Abacus Medicine."
SANDRA HJORTH WOLNER
PROJECT COORDINATOR & IDA GOLTERMANN, COMMUNICATION CONSULTANT, ABACUS MEDICINE

Lignende cases

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?