FÅ DET FULDE POTENTIALE UD AF MICROSOFT 365

Vi og vores IntraActive-produkter hjælper en lang række kommuner

Bruger I også Microsoft 365 i jeres kommune?

Microsoft 365 er en god digital platform med mange muligheder og nærmest ugentlige opdateringer. Samtidig er der også en del arbejde forbundet med opsætning og det kan være svært at vide hvordan kommunens behov kan løses på den mest oplagte måde.

Hos IntraActive laver vi standard-produkter der hjælper jer med at få det fulde potentiale ud af Microsoft 365. Vi har prøvet det før og hjulpet en lang række kommuner – og vi vil gerne tage en dialog med jer om jeres behov.

Læs mere om vores forskellige produkter nedenfor.

Infoskærme til borgerservice

bredere ud med  kommunikation i kommunen. Med vores løsning til Infoskærme kan I nemt styre budskaber ud til alle medarbejdergrupper, der enten er ”udadgående” eller som ikke sidder ved en PC-arbejdsplads i dagligdagen. 

IntraActive Replay er også en oplagt løsning til kantiner og fælles-områder i kommunen, hvor der er stor gennemstrømning af medarbejdere.

Forbind rådhuset og skoleområdet

Flere kommuner har en Microsoft-løsning til Rådhuset” med de administrative ansatte og en anden Microsoft-løsning til skoleområdet. Med IntraActive Connect kan de 2 løsninger ”bindes sammen” og vi kan f.eks. lave en fælles telefonbog eller få samarbejdet ”på tværs” til at flyde bedre uden mange logins.

Standard Intranet

Et velfungerende intranet er en af hjørnestenene for en effektiv intern kommunikation i en kommunal organisation. IntraActive Intranet er en velafprøvet intranet-løsning, der giver jer det bedste udgangspunkt for at drive intern kommunikation, udbrede medarbejderhåndbøger og politikker samt få nye kollegaer effektivt i gang i deres nye funktion i kommunen. Læs om Hjørring Kommunes arbejde med et intranet, der samler hele kommunen.

Kommunikation på farten

En stor del af medarbejderne i kommunerne sidder ikke ved en PC dagen lang, men er ude i ”marken”. Med en mobilapp kan alle medarbejdere følge med i, hvad der sker i kommunen både lokalt i deres fag eller centerområde eller i kommunikationen fra rådhuset og stabene. Medarbejderne kan både læse nyheder fra den nære ledelse samt en opdatering fra kommunaldirektøren omkring en vigtig sag i kommunen.

Medarbejdere kan interagere og kommentere på nyheder i mobilappen, og på den måde kan der åbnes op for dialogen i kommunen

Få styr på Samarbejdet

Med Microsoft Teams er det lettere end nogensinde at arbejde sammen i organisatoriske eller i projekt-teams. Microsoft Teams er applikationen der kan nærmest alt, og derfor er der behov for et værktøj, som sætter rammerne. Det er her IntraActive Governance kommer ind i billedet. Med denne app giver vi dig kontrollen over oprettelsen af nye teams med navnestandarder, automatiserede livscyklus funktioner, skabeloner og meget mere. 

Understøt jeres Digitale læring

Thisted Kommune understøtter digital læring med IntraActive Learning. Med IntraActives læringsunivers tilbyder Thisted kommune kurser om Microsoft 365 til gavn for 4.000 medarbejdere. Standardkurserne bliver løbende opdateret og i vores community deles der løbende nye materialer og gives god råd med på vejen.

Mange kommuner anvender IntraActive til Microsoft 365

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?