Bliv klar til ferie

20. juni 2022

Den hurtige guide til auto reply

Inden du lukker computeren ned og finder klip klapperne frem, er det vigtigt at du opdaterer og aktiverer dit autoreply (Autosvar/Out of office) i Outlook. Det kan du gøre på forskellige måder.

Det skal du have med

Husk at fortælle:

  • Hvornår du er tilbage
  • Hvorvidt du tjekker mails eller ej imens
  • Om mails bliver videresendt
  • Hvem man kan kontakte i dit fravær

Sådan gør du

Du kan opsætte auto-reply op fra din computer. Se hvordan her.

Brug outlook appen

Du kan også bruge Outlook App’en på din mobil til at sætte auto-reply op. Så hvis du skulle have glemt at sætte autoreply efter du er gået fra kontoret, så kan du stadig nå det via app’en. Se hvordan i videoen.

Sæt autoreply fra teams

Du kan også sætte dit autoreply op fra Teams. Det bliver synkroniseret til Outlook, og det er en nem at sætte det op på.

”Jeg er kommet frem til, at det har været en sund øvelse. Det åbenlyse sunde er selvfølgelig, at jeg har fået ryddet op i mine opgaver. Det kan kun være en god ting at få ryddet op og sorteret ud i gamle ting (så længe man stadig kan finde sine ting bagefter). Men endnu bedre har det faktisk været at få en idé om, hvad jeg egentlig har af behov ift. Task Management. For var Planner egentlig det bedste bud til mig, eller findes der noget andet, som ville virke bedre? Det er en god måde at tage et grundigt kig på egne arbejdsgange og blive klogere på sig selv.”
Pernille Stechnik Normann
LMS Content Editor, IntraActive Learning

Lignende nyheder