Applus

07. september 2020

Applus Bilsyn i Danmark samt søsterselskabet K1 Katsastus i Finland har lanceret 2 nye intranet baseret på IntraActive - et for hvert land.

Applus Bilsyn er Danmarks største og ældste synsvirksomhed. ammen med det finske søsterselskab K1 Katsastus, udgør de Applus+ Automotive Nordic. Med 77 synshaller i Finland og 145 i Danmark, kan de tilbyde syn og test af biler i hele Danmark og Finland.

Med så stor rækkevidde er det essentielt for CEO Denmark/Country Manager Finland, Per V. Rasmussen, og den resterende ledelse, at fremhæve og styrke virksomhedskulturen. Den skal være genkendelig igennem hele organisationen, om det er i administrationen i Høje Taastrup eller Turku, eller i synshallerne i Tønder og Kokkola. Og det er her det nye intranet kommer på banen: Dets fremmeste opgave er nemlig at understøtte og forstærke kulturen.

Med IntraActive og SharePoint har Applus fundet den rette platform til at dele nyheder og information med alle kollegaer i Danmark og Finland. De nye intranets er blevet Applus+ medarbejdernes nye digitale arbejdsplads og daglige ”avis”, med dets brugervenlige grænseflade og genkendelige design, holdt i Applus’ orange farve.

Det er stedet, hvor synsmedarbejderne i de enkelte synshaller kan finde den information de skal bruge for at udføre deres arbejde, hvad end de syner en Toyota Yaris fra 2018 eller tester en brugt Volvo fra ’99. Intranettet er også blevet Applus’ foretrukne kommunikationskanal, hvor små historier fra hverdagen kan deles og bygge bro mellem kollegaer på trods af den geografiske afstand.

Tidligere havde Applus en ikke tidssvarende og umoderne løsning, som var tilsandet og besværlig at vedligeholde. IntraActive Intranet har nu gjort det muligt for redaktørerne at kommunikere effektivt og på moderne vis. Derudover har intranettet en stærk integration til essentielle værktøjer og resten af organisationens Office 365 applikationer, som medarbejderne skal bruge i deres daglige arbejde.

”Vores to nye intranet er blevet medarbejdernes daglige informationsplatforme, hvor de kan finde relevant information, hvad der sker rundt omkring i organisationen og i de forskellige synshaller. Med dem har vi har fået en kulturbærende platform som binder os alle sammen.”
Per V. Rasmussen.
CEO Denmark/Country Manager Finland

Lignende nyheder