Få succes med dit SharePoint intranet

IntraActive Intranet gør det nemt at etablere og videreudvikle et moderne intranet

 

undefinedundefined

Hvorfor IntraActive Intranet?

Nem tilpasning

IntraActive Intranet samler de mest anvendte intranet-komponenter i én løsning, som nemt kan tilpasses efter din virksomheds behov.

Sikker proces

Med vores velafprøvede implementeringsproces kommer I trygt i luften med jeres nye intranet - hurtigt og effektivt.

Attraktiv pris

Med kombinationen af IntraActive Intranet og vores veldefinerede proces får du et køreklart intranet inden for et overskueligt budget.

Nye funktioner

IntraActive Intranet udvides løbende med ny funktionalitet og nye apps baseret på vores kunders ønsker og behov.

Bestil en demo
next
"Lanceringen af CheckIn har virkelig været med til at binde vores kolleger over hele verden sammen. Kombinationen af et lækkert, brugervenligt design og muligheden for at vælge de sprog og nyhedskategorier, man har lyst til, har gjort portalen endnu mere relevant for brugerne. Det kan også ses meget klart på vore brugerstatistikker."
~Nana Balle, Head of Global Internal Communication, Arla Foods
"Med vores nye intranet har vi fået et fantastisk redskab til at målrette vores kommunikation til vores 20.000 studerende. Det betyder, at den enkelte studerende har langt lettere ved at blive informeret og holde sig orienteret om det, der har allermest relevans for hende eller ham. Informationen finder så at sige frem til den studerende. Så på den måde er livet blevet lettere for både de studerende og for os i administrationen."
~Pernille Sølje Weiglin, Project Manager & Business Partner, CBS
"Vores nye intranet er en klar success. Vores medarbejdere har taget godt imod det, og vi ser et klart løft af hele vores interne kommunikation. Det styrker vores sammenhængskraft, at vi nemt og hurtigt kan dele informationer og viden på tværs i organisationen."
~Susanne Brandborg, Corporate Communication, FoodService Danmark
"Medarbejderne er afgjort begejstrede for det nye intranet, det har lettet kommunikationen en hel del. Og vi har store forventninger og ambitioner med den nye SharePoint platform."
~Morten Lykke Jensen, EA Manager, MT Højgaard
"Vi fik vores IntraActive løsning leveret på 4 uger. Efter at vi præsenterede medarbejderne for løsningen, har vi kun høstet positiv feedback fra hele virksomheden."
~Bo Bjørn Jensen, IT- & Økonomichef, Geia Food
"Vi har brug for en stærk platform, der sikrer at den interne kommunikation fungerer optimalt 24 timer i døgnet. Vi har mange medarbejdere, der kommer til at arbejde døgnet rundt på land og til søs, og det er helt afgørende, at den interne kommunikation er stabil og effektiv, uanset hvor vores ansatte befinder sig."
~Ajs Dam, kommunikationsdirektør, Femern A/S
"Vi er rigtig glade for valget af IntraActive Intranet som opfylder alle vores krav og ønsker til et Intranet. ProActive har samtidig været en god partner i vores fælles leverance."
~Thomas Petersson, IT-Chef, EKJ Rådgivende Ingeniører

Funktioner

Kommunikation

Effektiv og dynamisk kommunikation er en væsentlig drivkraft bag et intranet. Moduler: Nyhedsmodul, Beskedmodul, Notifikationsmodul, Bannermodul, Begivenheder

Adgang overalt

Brugergrænsefladen er responsiv, således at intranettet kan anvendes fra computer, smartphone og tablet uden at det går ud over brugeroplevelsen. Moduler: Responsive design skabelon

Visuel identitet

Med IntraActive Intranets designskabeloner kan det grafiske design nemt tilpasses virksomhedens visuelle identitet. Moduler: Responsive design skabelon, Sideskabeloner, Mega- og bundmenu

Personalisering

IntraActive Intranet gør det nemt og effektivt at målrette nyheder og indhold til de rette modtagere. Moduler: Nyhedsmodul, Beskedmodul og Notifikationsmodul

Social

Medarbejdernes engagement er vigtigt for at skabe et levende intranet. Moduler: Like og kommentar, Kantinemenu, Dagens fødselarer, Begivenheder, Dagens medarbejder, Quick Poll

Værktøjer

Adgang til brugervenlige selvbetjenings- og samarbejdsværktøjer er med til at skabe effektive medarbejdere. Moduler: Telefonbog, Håndbogsmodul, Admin-modul, Revisionsstyring, Metadata

Fra software til succes

dot dot dot dot

Opstart

Opstart

Introduktion - Vision - Projektplan

Formålet med denne aktivitet er at afklare vision og roadmap for jeres kommende intranet, introducere jer til implementeringsprocessen og fordele roller og ansvar. Dette udmunder i en projektplan.

dot dot dot dot

Afklaring

Afklaring

Behov - Struktur - Design - Taksonomi

Afklaring af tekniske og forretningsmæssige behov er en essentiel del af forløbet. Her defineres grundstenene til intranettets opsætning, struktur og udseende. Bl.a. skal vi afklare design og navigation, opsætning af forside og apps og definere rettigheder, metadata og taksonomi.

dot dot dot dot

Opsætning

Opsætning

Installation - Design - Komponenter - Navigation - Personalisering

Vi implementerer og opsætter IntraActive i henhold til, hvad vi har aftalt under afklaringsfasen. IntraActive installeres, design implementeres, forsiden opsættes med de ønskede komponenter og metadata, taksonomi og personalisering sættes op.

dot dot dot dot

Overdragelse

Overdragelse

Forankring - Uddannelse - Governance - Community - Support

For at sikre at jeres nye intranet bliver ordentligt forankret i jeres organisation, og at I bliver fortrolige med brugen af det, uddannes redaktører og administratorer i SharePoint og IntraActive. Derudover klarlægges styring af rettigheder og manualer, og dokumentation overdrages. Endelig inviteres I til at deltage i vores IntraActive Community og introduceres til vores supportaftale.

dot dot dot dot

Opfølgning

Opfølgning

Return on Investment - Behov - Road map

3 uger efter uddannelsen afholdes et opfølgningsmøde for at sikre, at I er kommet godt i gang med at bruge jeres nye intranet. Det afklares om der skal tages initiativer til f.eks. yderligere uddannelse eller om man skal igangsætte initiativer fra road mappet.

Start Mål
Bliv partner!

Bliv partner!

Ønsker din virksomhed at blive forhandler eller implementeringspartner af IntraActive Intranet?

Bliv partner

Find en IntraActive partner:

  • Alle
  • Danmark
  • Sverige

Bliv partner

Tak for din besked. Vi kontakter dig snarest muligt.
Fejl

Kontakt

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få en nærmere præsentation og demonstration af IntraActive Intranet? Udfyld venligst kontaktformularen, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Ring 82323232

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon for at høre nærmere omkring løsningsmuligheder, betingelser, priser osv.

ProActive A/S

Rosenørns Allé 1, 1970 Frederiksberg C
Åbogade 15, 8200 Aarhus N
Egelundsvej 18, 5260 Odense
Stigsborgvej 60, 9400 Nørresundby

Bestil en demo

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest muligt.