Få succes med dit SharePoint intranet

IntraActive Intranet gør det nemt at etablere og videreudvikle et moderne intranet

 

undefinedundefined

Hvorfor IntraActive Intranet?

Nem tilpasning

IntraActive Intranet samler de mest anvendte intranet-komponenter i én løsning, som nemt kan tilpasses efter din virksomheds behov.

Sikker proces

Med vores velafprøvede implementeringsproces kommer I trygt i luften med jeres nye intranet - hurtigt og effektivt.

Attraktiv pris

Med kombinationen af IntraActive Intranet og vores veldefinerede proces får du et køreklart intranet inden for et overskueligt budget.

Nye funktioner

IntraActive Intranet udvides løbende med ny funktionalitet og nye apps baseret på vores kunders ønsker og behov.

Bestil en demo
next
Ambu
Ajos
Prisbelønnet intranet

Prisbelønnet intranet

99% af Arlas medarbejdere er enige i, at intranettet "CheckIn" er en vigtig kilde til information, hvilket gør det det vigtigste digitale infomationskanal.

80% bruger CheckIn enten dagligt eller et par gange hver uge.

77% bruger CheckIn til at få arbejdsrelaterede oplysninger

75% for at blive opdateret på globalt plan.

Lanceringen af CheckIn har virkelig været med til at binde vores kolleger over hele verden sammen. Kombinationen af et lækkert, brugervenligt design og muligheden for at vælge de sprog og nyhedskategorier, man har lyst til, har gjort portalen endnu mere relevant for brugerne. Det kan også ses meget klart på vore brugerstatistikker.

- Nana Balle, Head of Global Internal Communication, Arla Foods
Banedanmark
BoConcept
Målrettet kommunikation til 20000 studerende

Målrettet kommunikation til 20000 studerende

My.cbs.dk giver de studerende én central indgang til både generelt og personaliseret indhold, som de til hver en tid kan tilgå fra deres mobile devices.

Med vores nye intranet har vi fået et fantastisk redskab til at målrette vores kommunikation til vores 20.000 studerende. Det betyder, at den enkelte studerende har langt lettere ved at blive informeret og holde sig orienteret om det, der har allermest relevans for hende eller ham. Informationen finder så at sige frem til den studerende. Så på den måde er livet blevet lettere for både de studerende og for os i administrationen.

- Pernille Sølje Weiglin, Project Manager & Business Partner, CBS
Cembrit
Coloplast
Den Danske Scenekunstskole
Målrettet kommunikation og øget vidensdeling

Målrettet kommunikation og øget vidensdeling

EKJs nye intranet skal være med til at forbedre produktiviteten via målrettet kommunikation og øget vidensdeling i organisationen. Det skal ganske enkelt være nemmere for den enkelte medarbejder at få relevant information og dele viden med kollegaer.

Vi er rigtig glade for valget af IntraActive Intranet som opfylder alle vores krav og ønsker til et Intranet. ProActive har samtidig været en god partner i vores fælles leverance.

- Thomas Petersson, IT-Chef, EKJ Rådgivende Ingeniører
Relevans, personalisering og interaktion

Relevans, personalisering og interaktion

Et levende interaktivt intranet, hvor medarbejderne bidrager til en aktiv dialog.

I løsningen udnyttes i særdeleshed nyhedsapp’en, som hjælper med at sikre, at den enkelte medarbejder primært ser de nyheder og meddelelser, som er relevante for ham/hende.

Vi har brug for en stærk platform, der sikrer at den interne kommunikation fungerer optimalt 24 timer i døgnet. Vi har mange medarbejdere, der kommer til at arbejde døgnet rundt på land og til søs, og det er helt afgørende, at den interne kommunikation er stabil og effektiv, uanset hvor vores ansatte befinder sig.

- Ajs Dam, kommunikationsdirektør, Femern A/S
Kommunikation til alle typer medarbejdere

Kommunikation til alle typer medarbejdere

For at nå effektivt ud med nyheder og information til alle medarbejdere har FoodService benyttet sig af IntraActives Infoskærme, hvor medarbejderne kan følge med i de vigtigste og mest aktuelle nyheder og informationer via opstillede infoskærme på centrallagre, i kantinerne og personalerum ude i butikkerne.

Vores nye intranet er en klar success. Vores medarbejdere har taget godt imod det, og vi ser et klart løft af hele vores interne kommunikation. Det styrker vores sammenhængskraft, at vi nemt og hurtigt kan dele informationer og viden på tværs i organisationen.

- Susanne Brandborg, Corporate Communication, FoodService Danmark
Målrettet kommunikation og selvbetjening

Målrettet kommunikation og selvbetjening

Intranettet leverer målrettede nyheder til de forskellige salgsregioner.

Intranettet tilbyder brugerne en høj grad af selvbetjening, f.eks. et billedarkiv til virksomhedens mange produktbilleder, så brugerne nemt kan fremsøge billeder, logoer mm. ved hjælp af de indbyggede dynamiske søgefiltre

Vi fik vores IntraActive løsning leveret på 4 uger. Efter at vi præsenterede medarbejderne for løsningen, har vi kun høstet positiv feedback fra hele virksomheden.

- Bo Bjørn Jensen, IT- & Økonomichef, Geia Food
Greve Kommune
Hartmann
Interdan
KVUC
Mobilt intranet

Mobilt intranet

Intranettet understøtter MT Højgaards kommunikationsafdeling i at kanalisere de aktuelle nyheder ud til de rette medarbejdere i forskellige afdelinger og lokationer.

De medarbejdere som primært befinder sig på byggepladser kan via deres smartphone eller tablet læse nyheder fra intranettet.

Medarbejderne er afgjort begejstrede for det nye intranet, det har lettet kommunikationen en hel del. Og vi har store forventninger og ambitioner med den nye SharePoint platform.

- Morten Lykke Jensen, EA Manager, MT Højgaard
Odense Kommune
Universal Robots
CC Jensen

Funktioner

Kommunikation

Effektiv og dynamisk kommunikation er en væsentlig drivkraft bag et intranet. Moduler: Nyhedsmodul, Beskedmodul, Notifikationsmodul, Bannermodul, Begivenheder

Adgang overalt

Brugergrænsefladen er responsiv, således at intranettet kan anvendes fra computer, smartphone og tablet uden at det går ud over brugeroplevelsen. Moduler: Responsive design skabelon

Visuel identitet

Med IntraActive Intranets designskabeloner kan det grafiske design nemt tilpasses virksomhedens visuelle identitet. Moduler: Responsive design skabelon, Sideskabeloner, Mega- og bundmenu

Personalisering

IntraActive Intranet gør det nemt og effektivt at målrette nyheder og indhold til de rette modtagere. Moduler: Nyhedsmodul, Beskedmodul og Notifikationsmodul

Social

Medarbejdernes engagement er vigtigt for at skabe et levende intranet. Moduler: Like og kommentar, Kantinemenu, Dagens fødselarer, Begivenheder, Dagens medarbejder, Quick Poll

Værktøjer

Adgang til brugervenlige selvbetjenings- og samarbejdsværktøjer er med til at skabe effektive medarbejdere. Moduler: Telefonbog, Håndbogsmodul, Admin-modul, Revisionsstyring, Metadata

Fra software til succes

dot dot dot dot

Opstart

Opstart

Introduktion - Vision - Projektplan

Formålet med denne aktivitet er at afklare vision og roadmap for jeres kommende intranet, introducere jer til implementeringsprocessen og fordele roller og ansvar. Dette udmunder i en projektplan.

dot dot dot dot

Afklaring

Afklaring

Behov - Struktur - Design - Taksonomi

Afklaring af tekniske og forretningsmæssige behov er en essentiel del af forløbet. Her defineres grundstenene til intranettets opsætning, struktur og udseende. Bl.a. skal vi afklare design og navigation, opsætning af forside og apps og definere rettigheder, metadata og taksonomi.

dot dot dot dot

Opsætning

Opsætning

Installation - Design - Komponenter - Navigation - Personalisering

Vi implementerer og opsætter IntraActive i henhold til, hvad vi har aftalt under afklaringsfasen. IntraActive installeres, design implementeres, forsiden opsættes med de ønskede komponenter og metadata, taksonomi og personalisering sættes op.

dot dot dot dot

Overdragelse

Overdragelse

Forankring - Uddannelse - Governance - Community - Support

For at sikre at jeres nye intranet bliver ordentligt forankret i jeres organisation, og at I bliver fortrolige med brugen af det, uddannes redaktører og administratorer i SharePoint og IntraActive. Derudover klarlægges styring af rettigheder og manualer, og dokumentation overdrages. Endelig inviteres I til at deltage i vores IntraActive Community og introduceres til vores supportaftale.

dot dot dot dot

Opfølgning

Opfølgning

Return on Investment - Behov - Road map

3 uger efter uddannelsen afholdes et opfølgningsmøde for at sikre, at I er kommet godt i gang med at bruge jeres nye intranet. Det afklares om der skal tages initiativer til f.eks. yderligere uddannelse eller om man skal igangsætte initiativer fra road mappet.

Start Mål
Bliv partner!

Bliv partner!

Ønsker din virksomhed at blive forhandler eller implementeringspartner af IntraActive Intranet?

Bliv partner

Find en IntraActive partner:

  • Alle
  • Danmark
  • Sverige
  • Norge
  • Australasia

Bliv partner

Tak for din besked. Vi kontakter dig snarest muligt.
Fejl

Kontakt

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få en nærmere præsentation og demonstration af IntraActive Intranet? Udfyld venligst kontaktformularen, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Ring 82323232

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon for at høre nærmere omkring løsningsmuligheder, betingelser, priser osv.

ProActive A/S

Rosenørns Allé 1, 1970 Frederiksberg C
Åbogade 15, 8200 Aarhus N
Egelundsvej 18, 5260 Odense
Stigsborgvej 60, 9400 Nørresundby

Bestil en demo

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest muligt.
Læs brochure her...
Læs brochure her...