Få bedre overblik over jeres projekter og samarbejde

Udnyt SharePoints potentiale for effektivt samarbejde og projektstyring

 

undefinedundefined

Hvorfor IntraActive Workspaces?

Kontrol

Med IntraActive Workspaces kan I fleksibelt og effektivt håndtere mange SharePoint sites ud fra forskellige skabelon-typer og governance-politikker.

Selvbetjening

Ved hjælp af siteskabeloner med tilknyttede metadata og en selvbetjenings-wizard får I et stærkt og brugervenligt samarbejdsværktøj.

Attraktiv pris

Med kombinationen af IntraActive Workspaces og vores veldefinerede proces får I en køreklar og struktureret samarbejdsplatform inden for et overskueligt budget.

Nye funktioner

IntraActive Workspaces udvides løbende med ny funktionalitet til både den almene bruger og til den ansvarlige for projektporteføljen eller de interne vidensnetværk.

Bestil en DEMO
next

Overblik

IntraActive Workspaces skaber et godt overblik over organisationens projekt-portefølje og de projekter, som slutbrugeren deltager i.

Selvbetjening

IntraActive Workspaces tilbyder en brugervenlig selvbetjeningsfunktionalitet, der guider brugeren trin for trin i oprettelse af et projektsite.

Funktioner

Administration

Forskellige skabeloner til projekt- og teamsites, hvor det er muligt at vælge funktioner og design og definere roller, rettigheder og metadata.

Governance

Værktøjer til at styre og vedligeholde sites, mulighed for at ændre opsætning og funktioner, f.eks. tilknytte nye metadata, udrulle ny opgaveliste mm.

Selvbetjening

Oprettelse af sites ved hjælp af brugervenlig wizard, som sikrer, at sitet får tilknyttet de nødvendige oplysninger (metadata).

Overblik

Oversigt over organisationens forskellige sitetyper, mulighed for at præsentere fremdrift og status på projekter og søge og filtrere på sites ud fra forskellige parametre.

Metadata

Metadata bruges til at styre et sites' livscyklus og kan automatisk nedarves på både site- og dokumentniveau og dermed forbedre søgningen.

Integration

Kan integreres med f.eks. ERP systemer, således at projektsites oprettes, når der etableres en projektkonto i ERP systemet.

Fra software til succes

dot dot dot dot

Opstart

Opstart

Introduktion - Vision - Projektplan

Formålet med denne aktivitet er at afklare vision og roadmap for indførelse af IntraActive Workspaces i jeres organisation, introducere implementeringsprocessen samt fordele roller og ansvar. Dette danner grundlag for en fælles projektplan.

dot dot dot dot

Afklaring

Afklaring

Behov – Skabeloner – Metadata – Proces – Governance

Afklaring af tekniske og forretningsmæssige behov er en essentiel del af forløbet. Her defineres grundstenene til opsætning og processtyring i IntraActive Workspaces. Afklaring af bl.a første skabelon, site metadata, provisionerings-workflow og governance-processer for de enkelte sitetyper.

dot dot dot dot

Opsætning

Opsætning

Installation – Konfiguration – Governance regler - Kvalitet

Vi implementerer og opsætter IntraActive Workspaces i henhold til, hvad vi har aftalt under afklaringsfasen. IntraActive Workspaces installeres og site skabeloner, workflows, processer, rettigheder og governance konfigureres.

dot dot dot dot

Overdragelse

Overdragelse

Forankring - Uddannelse - Governance - Implementeringsstøtte - Support

For at sikre at IntraActive Workspaces bliver ordentligt forankret i organisationen, og at jeres medarbejdere bliver fortrolige med at bruge det, uddannes administrator, projekt- eller netværkskoordinator i SharePoint og IntraActive Workspaces.

dot dot dot dot

Opfølgning

Opfølgning

Return on Investment - Behov - Roadmap

3 – 4 uger efter endt uddannelse afholdes et opfølgningsmøde for at sikre, at IntraActive Workspaces er blevet ordentligt forankret. Det afklares om der skal tages initiativ til f.eks. yderligere uddannelse, eller om der skal igangsættes nye initiativer.

Start Mål

Kontakt

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få en nærmere præsentation og demonstration af IntraActive Workspaces? Udfyld venligst kontaktformularen, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Ring 8232 3232

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon for at høre nærmere omkring løsningsmuligheder, betingelser, priser osv.

ProActive A/S

Rosenørns Allé 1, 1970 Frederiksberg C
Åbogade 15, 8200 Aarhus N
Egelundsvej 18, 5260 Odense
Stigsborgvej 60, 9400 Nørresundby

Bestil en demo

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest muligt.
Error - Some Field is invalid