Community dag: Tag pulsen på dit intranet

18-12-2017 IntraActive Community dagen "Tag pulsen på dit intranet", blev afholdt i Aalborg i sidste uge, og dagens deltagere fik en masse inspiration til, hvordan de kan måle på brugen af deres intranet.

Tirsdag d. 12. december holdt vi Community dag for vores jyske kunder. Cembrit var dagens værter, og de havde sørget godt for os alle sammen med god mad og udsigt over et sne-hvidt Aalborg.

Temaet for dagen var "Tag pulsen på dit Intranet". 
Vores egen dygtige Berit Krickhann, som har arbejdet med User Experience (UX) siden 1998, viste os, hvordan man kan bruge forskellige online værktøjer til at måle brugervenlighed på en hjemmeside. Særligt navigation kan skabe udfordringer på UX-fronten. Derfor er det en god investering at teste sig frem til, hvilke navigationspunkter og formuleringer, der giver mest mening for brugerne.

Vi præsenterede også vores nye IntraActive Insight Analytics. Ved at kombinere PowerBI og Azure har vi skabt et værktøj, som giver indsigt i alle de vigtigste tal om brugen af intranettet. Fx hvilket indhold der får flest visninger, hvornår på dagen brugerne går på, og om intranettets brug lever op til de mål man har sat.


En del af IntraActive Insight Analytics.

Hvis du vil høre mere om UX og IntraActive Insight Analytics, så skriv til info@proactive.dk