Spar Nord vælger IntraActive Intranet

20-03-2017 Spar Nord revitaliserer intern kommunikation på ny digital og prisvindende platform IntraActive Intranet som led i ny strategiplan.

Spar Nord er en af Danmarks største banker med 58 lokale banker, hovedsædet i Aalborg og ca. 1.550 medarbejdere arbejder hver dag med at rådgive og servicere bankens 400.000 kunder.

Spar Nord er midt i den største kommunikationsinvestering i mange år, som bl.a. skal være med til at understøtte bankens strategi om at være Danmarks mest personlige bank med særligt fokus på personlig rådgivning og digitale løsninger. I den forbindelse har Spar Nord valgt at implementere en ny digital platform for at modernisere og forbedre processerne for intern kommunikation og samarbejde i organisationen.

Efter en omhyggelig screening af mulige leverandører og løsninger på markedet faldt Spar Nords valg på IntraActive Intranet.

Store forventninger til det nye intranet

ProActive er lige nu i gang med et implementeringsforløb, der skal sikre Spar Nord en tilpasset løsning, der opfylder Spar Nords specifikke interne kommunikationsbehov.

Med IntraActive Intranet har Spar Nord fået en fremtidssikret digital workplace platform, som det er forventningen skal give den interne kommunikation et kæmpe løft og være med til at effektivisere forretningsprocesserne i organisationen.

”Vi har store forventninger til den nye platform – blandt andet fordi vi får bedre mulighed for at levere målrettet kommunikationen til specifikke medarbejdergrupper, og fordi vi får bedre mulighed for at administrere indholdet. Sammen med et nyt design betyder det først og fremmest, at vi kan se frem til en langt bedre brugeroplevelse, men vi forventer også at opnå en generel effektivisering i forretningen – simpelthen fordi vi reducerer den kommunikative redundans, og fordi intranettet bliver en mere effektiv kanal for implementering”, siger Leif Lind Simonsen, afdelingsdirektør i Spar Nord.

spar nord