Hvad er en Infoskærm?

29-05-2018 Hvad er en infoskærm? Hvordan bruger man den? Hvad skal man vise på den? Og hvem kan egentlig få værdi af den? Alt det kan du læse om i dette blogindlæg og video.

Effektiv kommunikation til alle medarbejdere
Har I også behov for at komme bredere ud med kommunikation? Så er infoskærme måske noget for jer.

Hvad kan vi bruge dem til?
Infoskærme giver jer mulighed for at kommunikere alt fra nyheder, strategi og ledelsesinformation til dagens menu og gæster i huset. Målgruppen er typisk medarbejdere, der ikke har adgang til en PC i det daglige, men infoskærme kan også bruges til at kommunikere til gæster i huset. Ligeledes kan infoskærme også fungere som en teaser, der opfordrer ansatte til at læse mere på intranettet.

Velvalgte placeringer
Det er en god idé at tænke over hvor skærmene skal placeres for at nå bredest muligt ud. Derfor bør man placere skærmene på steder, hvor der kommer mange folk forbi og hvor de også har mulighed for at stoppe op og læse mere. Eksempler kunne være:

  • Kantine
  • Reception
  • Pauseområder i produktion og lager
  • Kaffeautomater

Skærmene kan vise forskelligt indhold og dele det samme indhold afhængigt af, hvad der er relevant at vise hvor. Eksempelvis giver det god mening at vise dagens menu i kantinen, mens dagens gæster er oplagte at præsentere i en reception.

3 tips til infoskærmen
Infoskærmene er kun så gode som det indhold de præsenterer. Det er derfor vigtigt at huske på de 3 nedenstående tips, når man sætter infoskærmene op:

1. Vælg gode billeder: Brug flotte og farverige billeder som er relevante for indholdet og tiltrækker sig de forbigåendes opmærksomhed.

2. Gør teksten kort og præcis: Da infoskærmenes indhold kun vises i kortere tid, skal man tilpasse teksterne så de forbipasserende kan nå at læse indholdet, inden der skifter igen. Det korte format betyder at punktopstilling og deloverskrifter kan være en god hjælp til formidling af budskabet.

3. Hav et hold af gode redaktører: Redaktørerne og deres gode ideer til indhold sikrer, at infoskærmene forbliver spændende og relevant for de forbipasserende.

Hvad kræver det?
Det er nemt at komme i gang med infoskærme. Alt I behøver er:

Quick Talk om infoskærme: