Palsgaard har opskriften på det brugervenlige intranet

02. juni 2020

Palsgaards Intranet, Palsintra, er omdrejningspunktet for virksomhedens kommunikation og ejes af et ambitiøst og nysgerrigt redaktørkorps. For at gøre deres arbejde lettere, er Palsintra nu flyttet til det brugervenlige Modern IntraActive.

Palsgaards intranet har kun 2 år på bagen, men med et modent og nysgerrigt redaktørkorps var det ikke en svær beslutning at træffe: Intranettet skulle være endnu mere moderne. Virksomheden valgte derfor at gå over til Modern IntraActive, så de kunne nyde godt af den øgede brugervenlighed, bedre performance og Software as a Service modellen.

Palsgaards intranet, Palsintra, er omdrejningspunktet for virksomhedens kommunikation. Her kan brugerne følge med i virksomhedens interne nyheder, både fra hovedkontoret i Juelsminde, men også fra de mange kontorer fordelt over hele verden. Palsgaard ved at intranettet kræver konstant fokus for at holde sig relevant og interessant. Derfor har de et dygtigt redaktørkorps, som mødes minimum 1 gang om måneden, for at planlægge og videndele.

For Palsintra-redaktørerne skal det være let og ligetil at oprette attraktivt indhold på intranettet. Derfor var brugervenligheden ved Modern IntraActive en af de helt store faktorer til, at de valgte at gå over på den nye platform.

Modtagelsen af det moderne Palsintra har da heller ikke været til at tage fejl af. Redaktørerne er imponerede over, hvor hurtigt man kan lave indhold, der ser godt ud. Palsgaard overvejer ligefrem at udvide redaktørkorpset, fordi intranettet er blevet så let at arbejde med.

”Vi vil gerne være på forkant med teknologien og gøre det let for vores brugere og redaktører at bevæge sig rundt på vores digitale platforme, så det var klart at vi skulle over på Modern IntraActive.”
Claus Christensen
IT Project & Portfolio Management, Palsgaard

Lignende nyheder