NKT bringer virksomheden tættere sammen

17-07-2018 NKT intranettet LiNKT er omdrejningspunkt for at dele viden på tværs af organisationen, højne kommunikation blandt medarbejderne på globalt plan og dermed understøtte NKT kulturen.

NKT har siden 1891 har været en af kabelindustriens pionerer og er i dag en anerkendt, global udbyder af nøglefærdige kabelløsninger. NKT er en global virksomhed med salg til hele verden og med produktion i Europa.

NKT har cirka 3.400 medarbejdere og realiserede i 2017 en omsætning på EUR 1,4 mia. og er børsnoteret på Nasdaq Copenhagen. 

One Company Feeling

Lanceringen af LiNKT markerer en milepæl i missionen om at styrke kommunikation og videndeling mellem medarbejderne på tværs af divisioner og lokationer. Med et centralt videnscenter, målrettet kommunikation og et flot og brugervenligt design, har NKT nu platformen til et styrket samarbejde på tværs af organisationen. 

Engagerede medarbejdere

Med sin globale profil har NKT et konstant behov for at bringe virksomheden tættere sammen og skabe ”One Company Feeling”. Det fælles videnscenter i form af LiNKT skal skabe øget engagement blandt medarbejderne og interaktion på tværs af afdelinger og lokationer.

Med det nye intranet LiNKT, baseret på IntraActive Intranet, er NKT bragt tættere sammen på globalt plan, med ét centralt sted til videndeling og dialog.

LiNKT platformen hjælper til at bygge bro, da platformen inviterer til interaktion og deling.  

”Vi er tilfredse med valget af IntraActive som platform, som løbende giver os mulighed for ny, relevant funktionalitet og ikke mindst som et stærkt værktøj til vores kommunikation til og med vores medarbejdere”, siger Helle Gudiksen, VP, Head of Communications

 

NKT