Når alle 700 internationale medarbejdere

Lemans intranet når alle 700 internationale medarbejdere

INDUSTRI

Transport og logistik

UDFORDRINGER

Tidligere havde LEMAN et intranet baseret på standard SharePoint. Det tillod udelukkende top-down kommunikation fra hovedkontoret i Greve, og var ikke tilgængeligt for lagermedarbejderne i LEMAN.

LØSNING

Det nye intranet, OurLEMAN, tilhører medarbejderne og føles relevant, hvad end man sidder på det amerikanske kontor i Milwaukee eller befinder sig i Nuuk på Grønland.

LEMANs intranet tilhører medarbejderne

Den globale transport- og logistik virksomhed LEMAN har lanceret nyt intranet til alle virksomhedens 700 medarbejdere, hvor de kan samarbejde og kommunikere, på tværs af lande, afdelinger og roller.

Hvor det gamle intranet manglede en ordentlig forankring i organisationen, har medarbejderne taget godt imod den nye løsning. Foruden alt det nye indhold, har LEMAN valgt at bibeholde elementer fra det gamle intranet, som både virker og skaber genkendelighed. Herudover er designet holdt i organisationens blå og røde farver, og målretning sikrer, at indholdet er relevant og vedkommende.

"Vores brugere er meget glade for deres nye intranet. Vi ser et stort engagement på løsningen, selvom den stadig er ny. Der bliver liket og kommenteret på livet løs."
Birgitte Hansson
Group Marketing and Communication Director, LEMAN

Lignende cases

Kontakt os

Hvordan kan vi hjælpe dig?