Broadcast: Intranettets fornyede rolle på den fjerne arbejdsplads

09-09-2020 Hvilken rolle spiller intranettet på den fjerne arbejdsplads, der er præget af hjemmearbejde og fleksible timer?

En moderne virksomhed/organisation er mere end blot en tilfældig sammensætning af medarbejdere. Den består af mennesker, som er sociale væsener med varierende behov for socialt samvær og ikke mindst et inspirerende arbejdsmæssigt fællesskab. En organisation har og dyrker typisk sin særegne kultur, værdier og sammenhængskraft, som i høj grad er fostret af og har udviklet sig gennem medarbejdernes både faglige og sociale samvær.

Så hvad sker der nu, når organisationens medarbejdere ikke længere mødes dagligt i fysiske mødelokaler, ved kaffemaskinen eller til frokost i kantinen? Det er oplagt at forestille sig, at organisationens intranet kan komme til at spille en forstærket rolle i forhold til netop denne nye udfordring. I denne broadcast sætter vi fokus på den fornyede rolle intranettet kan komme til at spille og kommer med konkrete forslag til, hvordan intranettet kan være en hjælp til at understøtte organisationens kultur og sammenhængskraft og sikre den faglige udvikling.

Intranettets fornyede rolle på den ”fjerne” arbejdsplads: