IntraActive mobil app

08-10-2018 Det har aldrig været nemmere at nå ud til jeres brugere med vigtig information...

Den 28. september markerede en milepæl for IntraActive. Her lancerede vi den første version af IntraActive mobil app; appen der understøtter vores kunder i at nå ud til deres ansatte med succeshistorier, ledelsesinformation, driftsinformation og vigtige meddelelser.

Udvalgte funktioner

Appen har været længe ventet, men ikke desto mindre værd at vente på. Med de særligt udvalgte funktioner har vi valgt at stille skarpt på at facilitere og styrke kommunikation til medarbejdere på farten, og til dem som blot zapper lidt rundt på mobilen i pauserne.

Det primære mål med appen er at kunne kommunikere stort som småt. Nyheder fra intranettet flyder ind i appen i en lind strøm, og gør det nemt og lækkert at følge med i ,hvad der sker. Notifikationer tikker ind og holder dagligt medarbejdere orienterede om små korte informationer, som er relevante for dem i deres rolle, på deres lokation og i deres afdeling. Særligt kritiske driftsmeddelser skubbes helt ud på skærmen som pushbeskeder og varsler brugerne om begivenheder, der kræver deres handling her og nu.

Vores app - jeres identitet

Udover selve indholdet er noget af det allerbedste ved appen, at I selv kan tilpasse den, så den har jeres virksomheds udtryk i form af farver og logo. Indholdet kan opsættes med forskellige visninger, som passer til jeres temperament og behov; noget kan vises i flotte bannere, andet med dragende fliser og noget tredje blot med tekst og titel hvis det bare skal være nemt og hurtigt. 

Hvad bliver det næste?

Nye funktioner bliver løbende tilgængelige i appen. De næste versioner af appen vil indeholde en telefonbog, der gør det muligt at finde kollegaer og deres kontaktinformationer, samt et håndbogsmodul der sikrer, at politikker og vejledninger er lige hånden når brugeren skal benytte dem. Og meget meget mere...

Appen er tilgængelig til både iPhone og Android telefoner.

 

Læs mere om IntraActive her

Tag et kig på hvad den kan:

Læs mere