Governance til intranettets indhold

06-04-2021 Lidt ligesom en forårsforelskelse, sådan er det med det nye indhold man lige har bygget på intranettet. Indholdet står knivskarpt, alt er som det skal være og der er tilsyneladende ingen fejl. Men som tiden går, så daler indholdets værdi. For hvem har egentlig plejet det sidst? Er det stadig aktuelt, relevant, rigtigt?

Ok, det er svært at gøre indhold på intranettet til en 1:1 sammenligning med en forelskelse, men alle der har arbejdet med indhold på intranettet ved, at det er nemt at bygge første gang, men det er vedligeholdelsen der er det svære. Medarbejdere skifter roller og arbejde, og tiden går med andre opgaver.

Nu lancerer vi et governance modul til indhold på IntraActive Intranet i form af sider, dokumenter og billeder, som er skabt via vores Indholdsorganisator modul. Governance-overblikket giver for administratorer overblik over alt indhold og særligt indhold, som ikke er vedligeholdt, kommer op til overfladen.

Overblik over indhold og revision af indhold

Redaktører kan via "Mit Indhold" i Indholdsskaberen holde øje med aktualiteten af det indhold, de selv er ansvarlige for.

Governance-overblikket viser et samlet overblik over alt indhold på tværs af alle indholdsorganisatorer. Man kan se ansvarlige, revisionsdato samt en status på indholdet. Siden viser både sider og dokumenter og der er mulighed for både at søge og filtrere for at finde indhold.