Edlund tager et stort skridt mod den digitale arbejdsplads

16-08-2018 IT-virksomheden Edlund tager et stort skridt på vejen til at skabe en moderne digital arbejdsplads med lanceringen af nyt IntraActive intranet.

IT-konsulentvirksomheden Edlund er vokset drastisk i løbet af de seneste år og måtte omsider se i øjnene, at deres gamle SharePoint intranet ikke længere i tilstrækkelig grad kunne understøtte organisationens interne kommunikationsbehov og medarbejdernes muligheder for at dele viden på en effektiv og fleksibel måde. En af flere udfordringer består i, at cirka en tredjedel af Edlunds medarbejdere til dagligt arbejder ude hos virksomhedens kunder.


På vej mod den digitale arbejdsplads
Derfor besluttede Edlunds ledelse at anskaffe en ny og moderne intranetløsning, som kunne være med til at styrke den organisatoriske sammenhængskraft og den interne kommunikation og samarbejde på tværs i organisationen, og som oven i købet kunne blive et væsentligt skridt i retning af at transformere organisationen til en moderne digital arbejdsplads. Den nye intranetplatform bliver nemlig også medarbejdernes indgang til at benytte de mange moderne samarbejds- og kommunikationsværktøjer, som Office 365 indeholder.

Da vores virksomhed har oplevet en markant vækst, havde vi brug for at styrke den interne kommunikation. Med kombinationen af de forskellige features og et flot layout har vi fået et moderne intranet, som understøtter vores behov for videndeling på tværs af mange afdelinger og lokationer, og generelt har det løftet den interne kommunikation til et nyt niveau”, siger Martine Mengers -Communications Consultant


Edlund har valgt at basere deres nye intranet på IntraActive Intranet til Office 365 og ProActive har stået for både den tekniske og organisatoriske implementering.


Om Edlund A/S
Edlund A/S blev stiftet i 1992, og er i dag en del af KMD. Edlund kombinerer datalogi og aktuarvidenskab til at udvikle branchespecifikke og forretningskritiske systemer til pensions- og forsikringsbranchen. Edlund er med sine ca. 250 medarbejdere i dag markedsledende på levering af løsninger til administration af Liv og Pension i Danmark.

Edlund