Nyt intranet binder DIS sammen

19-02-2018 DIS Study Abroad in Scandinavia har taget første skridt på vejen til den digitale arbejdsplads.

DIS har med lanceringen af et nyt intranet taget første skridt på vejen til den digitale arbejdsplads med fokus på kommunikation, identitet og åbenhed.

DIS er en selvejende non-profit undervisningsinstitution for amerikanske universitetsstuderende i Danmark og Sverige. Hos DIS havde man behov for at styrke den organisatoriske sammenhængskraft på tværs af lokationer, som det så ofte er tilfældet med geografisk spredte kontorer.

Samtidig ønskede man at skabe bedre organisatorisk kommunikation og større gennemsigtighed i de interne processer, initiativer og beslutninger. Som led i deres digitale strategiproces 2018, ville DIS dermed løfte deres digitale modenhed og etablere en digital arbejdsplads.

Første skridt på vejen i DIS’ digitale strategi

Med udgangspunkt i solidt materiale og oplæg fra DIS har ProActive hjulpet med udrulningen af IntraActive Intranet til alle fuldtidsansatte i organisationen, i en hurtig og effektiv proces.

Den nyetablerede intranetplatform er medarbejdernes nye informationshub, hvor de kan finde den viden og information de søger. IntraActives fleksibilitet giver ydermere mulighed for fremtidig udvikling og udvidelse af platformen og understøtter derfor den fortsatte rejse DIS er på, til udvidelse og udvikling af den digitale strategi.

På baggrund af et solidt forarbejde og en intensiv indsats blev intranettet udrullet hurtigt og effektiv inden for den ambitiøse deadline. At løsningen var efterspurgt blev tydeligt i de kreative adoptions-tiltag og efterfølgende reaktioner, som projektgruppen fik fra organisationen.

Dette er første vellykkede skridt på vejen i den digitale strategi.

”Vi er glade for at have valgt ProActive som samarbejdspartner, da vores nye IntraActive intranet tilbyder mange nye og spændende features for medarbejderne og samtidig kunne integreres med vores eksisterende Office 365 platform. Vi har også været glade for samarbejdet med project-teamet, som udviste stor fleksibilitet i forhold til den korte tidsramme vi opererede med,” siger Christina Lambertsen, Project Manager hos DIS.

Om DIS

DIS er en selvejende non-profit undervisningsinstitution, som specialiserer sig i study abroad-ophold af primært ét semesters varighed. De studerende kommer fra særligt udvalgte universiteter i Nordamerika. DIS blev etableret i 1959 og har siden fungeret som en vigtig del af dansk-amerikansk kulturudveksling.

DIS har hovedkontor i Vestergade, København, og derudover filialer i Stockholm, Sverige og Minneapolis, USA. DIS har ca. 500 ansatte, hvoraf 325 er deltidsansatte uden et dedikeret DIS skrivebord og IT udstyr.