Coop Danmark får nyt intranet, der understøtter forretningskritiske processer

06-02-2019 Coop Danmark har lanceret et nyt koncernfælles intranet CoopNet, der understøtter intern kommunikation, samarbejde og forretningskritiske nøgleprocesser.

Coop Danmark koncernen er for nyligt gået i luften med et nyt corporate intranet CoopNet, som både skal understøtte kommunikation og samarbejde i koncernens centraladministration på hovedkontoret i Albertslund og forretningskritiske processer i detailledet ude i butikkerne, hvad end det er SuperBrugsen, Kvickly eller Irma.

Alarmer ude i butikkerne
Når vi som almindelige forbrugere køber ind i de velkendte danske supermarkedskæder, tænker de færreste af os sikkert på, hvilken organisation og hvilke processer, der bare skal køre til punkt og prikke dag ud og dag ind for at sikre, at vi som forbrugere kan have tillid til, at de varer vi køber er i orden.

En meget forretningskritisk del af CoopNet er de såkaldte alarmer, som når ud til alle butikkerne, f.eks. hvis et bestemt vareparti skal hjemkaldes eller fjernes fra butikshylderne. Det er ekstremt vigtigt, at denne information, når ud til butikkernes medarbejdere, så de kan reagere hurtigst muligt. Der findes både røde og gule alarmer; røde alarmer er kritiske og kræver handling og kan desuden indebære rapportering til fødevarestyrelsen. Gule alarmer er blot vigtige informationer for den daglige drift ude i butikkerne.

Nyheder og planogrammer
Derudover består butiksmedarbejdernes del af CoopNet af nyheder og nyttige informationer om f.eks. næste uges tilbud, tilbudsaviser, bestillingslister, marketingmaterialer, medlemstilbud mm., planogrammer der anviser opstillinger af vare eller butiksudstillinger og visning af nøgletal.

Klassisk intranet på hovedkontoret
På Coop Danmarks hovedkontor i Albertslund sidder koncernens centraladministration bestående af godt og vel 4000 medarbejdere. Denne del af koncernen har ligeledes fået opgraderet og redesignet deres del af CoopNet, som bæger præg af et mere klassisk intranet med nyheder og meddelelser, hurtig adgang til kommunikations- og samarbejdsværktøjer medarbejderne imellem og links til diverse systemer, forretningsapplikationer og sites

Denne del af CoopNet er baseret på standardfunktionaliteten i IntraActive Intranet.

Coop