Lav én fælles indgang på tværs af håndbøger og vejledninger

30-06-2021 Det er nu muligt at lave én fælles indgang til flere forskellige håndbøger. Det er særligt brugbart, hvis du vil samle indhold på tværs af håndbøger i mobil appen eller på intranettet.

Savner du én indgang til jeres vidensbank, vejledninger eller processer? Savner du at kunne fremfinde information hurtigt når du er på farten? Nu kan du med vores indholdsportal lave én fælles indgang til viden som kan tilgås både fra intranettet og fra mobil appen. 

Den nye indholdsportal gør det muligt at samle flere håndbøger ét sted. Portalen giver brugeren et overblik over udvalgte håndbøger, samt muligheden for at søge i deres indhold.

Indholdsportalen er selvfølgelig anvendelig på intranettet, men den kan også vises i IntraActive mobilappen, så brugeren har alle politikker og vejledninger lige ved hånden.

Hjælp brugeren på vej

De håndbøger der skabes via indholdsorganisatoren i IntraActive Intranet, kan anvendes til flere forskellige ting, men typisk bruges de til samlinger af vejledninger og/eller politikker. Den nye portal kan dermed hjælpe brugeren til at søge på tværs af håndbøgerne, hvad end det er en IT-vejledning, en medarbejderpolitik eller en procesbeskrivelse de skal bruge. 

Indholdsportalen er det oplagte værktøj til onboarding af nye medarbejdere, som vil lære deres nye arbejdsplads at kende. Bare giv dem adgang til portalen, og de kan finde alle de informationer de skal bruge, for at komme godt fra start. 

Læs mere om indholdsorganisatoren