Inspirerende communitymøder

10-04-2019 Forårets communitymøder for IntraActive kunder

Communitymøder er for os nogle klare højdepunkter for året. Vi får mulighed for at dykke ned i inspirerende intranetløsninger og komme på besøg hos inspirerende virksomheder. Og så får vi god mulighed for at få en dialog med vores kunder, om hvad de synes som vores nye features, og hvad de ønsker sig allermest på vores roadmap. 

Vi har nu afholdt årets to første communitymøder i hhv. Billund og hos KVUC. Som altid gik vi glade og opløftede derfra.

Inspiration og videndeling

Dagens tema var inspiration og videndeling med særligt fokus på intranetvisionen; Nåede vi det vi ville? Hvad er vi lykkes med og hvad skal vi fokusere på i det kommende år?

Det var spændede at se hvordan man hos KVUC arbejder kontinuerligt og struktureret med hele tiden at optimere intranettet i forhold til brugernes feedback og modtagelse. Megamenuen bliver opdateret, landingpages optimeres og der skrues på indhold og præsentation.

Nyt fra IntraActive

Et andet højdepunkt for dagen var at præsentere alle de nye features, som er lanceret siden sidste møde i november. Her kan nævnes:

  • Håndbog på mobilen
  • Home - en hurtig startside
  • Targeting til IntraActive modern
  • Opdateret look and feel til IntraActive Admin

Vi glæder os allerede til de kommende møder i efteråret.

..................................................................................................................................................................................................

Om IntraActive Communitymøder

To gange om året afholder vi communitymøder for vores kunder i henholdsvis Jylland, Fyn og Sjælland. Møderne giver os mulighed for at præsentere vores nye og kommende features til kunderne, så vi kan få en tæt dialog om hvad der kommer, og om dette stemmer overens med vores brugeres behov. Det er også en lejlighed for at vores kunder kan lære hinanden bedre at kende og få inspiration fra hinandens løsninger. Typisk afholdes møderne hos vores kunder, men nogle gange vælger vi også en "neutral" placering hvor vi samtidigt kan få kulturelle indspark.