Brüel & Kjær skaber ny digital arbejdsplads

26-04-2018 Brüel og Kjær Sound & Vibration har taget stort skridt i retning af at realisere deres vision om at skabe fremtidens digitale arbejdsplads med IntraActive.

Brüel & Kjær og HBM har netop valgt at fusionere deres aktiviteter fra 1. januar 2019. Både Brüel & Kjær og HBM er selskaber inden for test og målesegmentet under moderselskabet Spectris plc. Det nye selskab vil blive navngivet HBK (Hottinger, Brüel & Kjær). Både Brüel & Kjær og HBM er førende globale markedsledere inden for deres respektive fagområder og har komplementær ekspertise på tværs af værdikæden. Det nye HBK vil beskæftige over 3.000 medarbejdere.

Medarbejderne skal have de nyeste samarbejdsværktøjer

Brüel og Kjær stod med flere intranetplatforme på tværs af lokationer og teknologier – en løsning som ikke passede ind med deres cloud-strategi om at få hovedparten af sine IT-platforme og applikationer i skyen.

Den nye digitale arbejdsplads skal sikre, at Brüel & Kjær kan tilbyde deres medarbejdere de nyeste samarbejdsværktøjer i Office 365, øge kommunikationen og optimere og lette samarbejde på tværs af lokationer.

Stærk global samarbejdsplatform

I samarbejde med ProActive har Brüel og Kjær skabt en ny global samarbejdsplatform, som kan favne alle lokationer, med målrettet indhold og sprogversionering.

Systemvalget faldt på IntraActive Intranet, da det var vigtigt for Brüel og Kjær at have en fleksibel platform, som kan rumme fremtidig udvikling og udvidelse.

Med IntraActive har Brüel og Kjær fået en stærk samarbejdsplatform og bindeled i forbindelse med den kommende fusion mellem Brüel & Kjær og HBM.

”Vi har igen været glade for samarbejdet med ProActive og ikke mindst valget af IntraActive som platform, som gør at vi løbende bliver beriget med ny relevant funktionalitet og ikke mindst et stærk værktøj til vores kommunikation blandt alle vores medarbejdere i HBK”, siger Jonas Toft Olesen, Global IT Manager.

 

Bruel & Kjær