Brdr. Hartmann A/S styrker intern kommunikation og vidensdeling med nyt intranet

27-04-2017 Brdr. Hartmann A/S effektiviserer intern kommunikation, samarbejde og vidensdeling med IntraActive Intranet.

ProActive og Brdr. Hartmann A/S har samarbejdet omkring flere projekter og denne gang har samarbejdet drejet sig om indføringen af et nyt moderne intranet til at effektivisere den interne kommunikation, vidensdeling og samarbejdsmuligheder for medarbejderne på tværs af organisationen.

Det nye intranet er baseret på IntraActive Intranet, som bygger på SharePoint  i Office 365. Løsningen er blevet leveret i et projektsamarbejde mellem Brdr. Hartmann A/S og ProActives respektive projektteams.

"Vi er glade for at få vores Intranet i skyen. IntraActive Intranet var nemt at implementere, da funktionaliteten allerede er udviklet og klar til brug. Desuden går vores nye intranet godt i spænd med vores andre værktøjer, og det har løftet det samlede brug af vores cloudplatform", siger Mikkel Wandborg Hemmingsen, Internal Communications Consultant, Brdr. Hartmann A/S. 

Om Brdr. Hartmann A/S

Brdr. Hartmann A/S er verdens førende producent af æggebakker i moulded fiber, markedsleder inden for fremstilling af frugtemballage i Sydamerika og en af verdens største producenter af maskiner til fremstilling af emballage i moulded fiber. Brdr. Hartmann A/S blev stiftet i 1917, og virksomhedens markedsposition er grundlagt på baggrund af stærke teknologiske kompetencer og indgående erfaring med produktion af støbepap siden 1936.

Brdr. Hartmanns A/S æggebakker sælges globalt. De væsentligste markeder er Europa, Sydamerika og Nordamerika, hvor Hartmann har stærke markedspositioner.

brdr hartmann