Målretning skaber relevante og levende intranet hos BDO i Danmark og BDO i Norge

12-04-2021 BDO i Danmark og BDO i Norge bruger begge IntraActive Intranet til målrettet kommunikation og videndeling

BDO i Danmark har et af de allerførste Modern IntraActive Intranet, der er blevet implementeret, og det har de været så glade for, at BDO i Norge nu også har taget platformen i brug. Det norske intranet blev lanceret i starten af 2021.

Effektiv levering trods geografiske afstande og Corona

På trods af at alle møder og workshops er foregået via hjemmearbejdspladsen, er det norske intranet blevet leveret på kort tid under en effektiv proces. Takket være et dedikeret projektteam, stort engagement og effektive samarbejdsværktøjer som Microsoft Teams, blev intranettet lanceret til tiden. Brugerne har taget godt imod deres nye moderne kommunikationsplatform.

Målretning skaber relevans

Både det norske og danske intranet udgiver mange målrettede nyheder om dagen, hvilket gør intranettet levende og relevant. I begge lande består BDO nemlig af flere lokale kontorer og mange forskellige fagområder, så målretning er alfa og omega for at sikre vedkommende indhold til alle medarbejdere. Intranettets brugere kan let følge med i fagspecifikke nyheder inden for deres eget felt, mens der også er plads til andre emner, så som IT-meldinger og COVID-19 opdateringer.

BDO tager styringen på Microsoft Teams

Under hjemmearbejdet har BDO set en stor stigning i oprettelsen af nye teams i Microsoft Teams. Derfor har BDO for nyligt taget IntraActive Governance i brug, til at få struktur og styring på Microsoft Teams. Ved brug af templates og virksomhedsspecifikke metadata, kan organisationen bevare overblikket over både eksisterende og nyoprettede teams, mens den nye bestillingsportal gør teams-oprettelsen brugervenlig og struktureret.

Vi er meget glade for vores intranet og teknologien bag. Det at der er tale om Software as a Service gør, at vi skal bekymre os mindre om opdateringer. Det sker helt af sig selv og gør, at kerneelementerne på vores intranet er kvalitetssikrede og løbende opdateret. Vi har været tilfredse med samarbejdet med produktteamet bag IntraActive Intranet, hvor vi føler os hørt, når vi kommer med input og idéer. Intranettet er vores fælles digitale arbejdsplads, der understøtter vores strategi ved at tilbyde en relevant, opdateret og brugervenlig indgang til nyheder, samarbejde, videndeling, kompetencer og læring.” Simon Warnich, digital forretningsudvikler og projektleder, BDO Danmark

Om BDO

BDO i Danmark og BDO i Norge er rådgivnings- og revisionsvirksomheder, som begge er en del af af BDO International Limited. BDO i Danmark beskæftiger mere end 1300 medarbejdere fordelt på 32 kontorer, og BDO i Norge består af 1700 ansatte på mere end 70 kontorer. Internationalt er BDO verdensomspændende med ca. 90.000 medarbejdere i mere end 165 lande.