Få succes med dit intranet

Få succes med dit intranet

Vi har gennemført talrige intranetprojekter og ved hvad der virker, og ikke mindst, hvad der ikke virker. Læs vores anbefalinger og gode råd, så dit intranetprojekt kan komme godt fra start.

Det succesfulde intranetprojekt

Et nyt intranet kræver meget mere end brugervenlig teknologi og smarte funktioner. Det kræver forankring hos ledelsen, en masse ressourcer og omtanke. Her er modellen for det succesfulde intranetprojekt og en forklaring af hvert skridt på dens vej.

Se den fulde proces

Kom godt i gang med dit nye intranet

Hvis du overvejer at give dit intranet en opdatering, er der en række grundlæggende elementer, du med fordel kan søge afklaring på, inden intranetprojektet skydes i gang.

Læs blogindlægget

Den gode forside

Foruden e-mails er intranettets forside oftest det mest sete indhold i en organisation. Så hvordan udnytter man de værdifulde kvadratmeter bedst muligt?

Læs blogindlægget

Kom godt i gang med nyheder på intranettet

På rigtig mange intranets spiller nyheder en central rolle. De har ofte stor betydning i forhold til at skabe et levende intranet. Store dele af intranettet består af statisk information. Nyhederne er det dynamiske element, men de kommer ikke af sig selv, og et levede, dynamisk nyhedsflow kræver planlægning. Her får du tips til, hvordan du kan planlægge nyhedsflowet på dit intranet.

Læs blogindlægget

God kommunikation på intranettet

Har du gjort dig grundige overvejelser om kommunikationen på din organisations intranet? Få fem gode råd for god kommunikation på intranettet.

Læs blogindlægget

Hjælp brugerne på vej med brugervenlig navigation

På hjemmesider har man længe været klar over værdien ved UX (brugeroplevelse), men i alt for mange interne systemer rundt omkring i virksomhederne er brugeroplevelsen nedprioriteret. I dette indlæg guider vi dig til, hvordan du med forbedret navigation kan give en bedre brugeroplevelse på dit intranet.

Læs blogindlægget

Vejen til succes med virksomhedens intranet

Hvordan gør man virksomhedens intranet til en succes med få ressourcer? Hvor mange mennesker indgår i dit intranet team? Hvis svaret er ½-1 person ligner din virksomhed mange andre virksomheder. De fleste virksomheder i dag synes et intranet er nødvendigt at have og har også ambitioner for intranettet, men det er sjældent at ambitionerne afspejles i de allokerede ressourcer. Nuvel, det betyder ikke, at man ikke kan have succes med sit intranet alligevel.

Læs blogindlægget

Adoption på intranettet

Nye systemer betyder nye vaner, hvilket automatisk skaber modstand i organisationen. Så selvom du glæder dig til at præsentere det nye intranet for dine kollegaer, er det ikke sikkert at de glæder sig til at forholde sig til nye måder at gøre tingene på. Derfor er det yderst vigtigt, at en intranetlancering går hånd i hånd med adoption.

Læs blogindlægget

Governance på intranettet

Content governance er en af de slags fraser som IT konsulenter kaster af sig og regner med at alle forstår, men hvad er det egentlig?

Læs blogindlægget

5 tips til et stærkt intranet

Hvordan sikrer man at intranettet bliver en succes og en platform som brugerne aktivt opsøger? Her er 5 tips til hvad du kan gøre.

Læs blogindlægget