Få styr på teknikken

Få styr på teknikken

Intranettets succes er ikke kun afhængig af redaktørnetværk, adoption og de andre "blødere" værdier. Intranettet kræver også, at man får styr på teknologien og finder intranettets rolle i organisationens digitale arbejdsplads. Læs mere om det i nedenstående blogindlæg.

Sæt træning i system med en læringsportal

Et nyt intranet er ofte en del af en bredere opgradering af en moderne digital arbejdsplads. Mange gange spiller intranettet tilmed en nøglerolle da det er stedet at kommunikere til alle medarbejdere om de mange nye digitale muligheder – men hvordan sikres træning i alle de andre værktøjer?

Læs blogindlægget

Jeres SharePoint intranet skal være baseret på et SaaS produkt

Software as a Service er vejen frem for intranetprodukter, men hvorfor?

Læs blogindlægget

Intranettets fremtid i Office 365

Hvad er intranettets fremtid og hvilken rolle spiller det i samspil med Office 365?

Læs blogindlægget

Har Microsoft Teams slået intranettet ihjel?

Med en større og større adoption af Microsoft Teams, overvejer mange om intranettet stadig har en rolle i den moderne arbejdsplads. Det har det naturligvis stadig, men vi skal være bevidste om, hvordan vores intranet spiller sammen med de andre platforme på Office 365, som Microsoft Teams og Yammer. I denne blogpost kigger vi lidt nærmere på, hvilken rolle intranettet spiller nu, og hvordan det kan spille sammen med de andre platforme.

Læs blogindlægget

Rettigheder vs. målretning med SharePoint

Hvordan sikrer vi, at vores medarbejdere ser det rette indhold og har adgang til det, de skal bruge?

Læs blogindlægget

5 tips til hvordan intranettet kan understøtte hjemmarbejdspladsen

I disse dage sidder størstedelen af den danske arbejdsstyrke og arbejder indenfor hjemmets fire vægge. Den fysiske distance mellem medarbejderne stiller højere krav til den interne kommunikation, og her kan intranettet vise sig som en stærk kommunikationskanal. Vi kommer med fem råd til, hvordan du med fordel kan bruge intranettet i den kommende tid.

Læs blogindlægget

Intranettet og GDPR

Den europæiske persondatalov, GDPR, sætter ikke kun krav til hjemmesider. Også intranettet er underlagt de nye regler. Her er 7 ting at kigge efter på jeres eget intranet.

Læs blogindlægget