Fra software til succes

Et fleksibelt produkt, som imødekommer dine behov

Nå bredt ud til dine medarbejdere

IntraActive målretter kommunikationen i din virksomhed

Let for nye brugere, stærkt for eksperter

Kom i gang

Vores proces


Klæd brugerne på

Vores forretningstilgang har altid været at forstå brugerne og deres behov. Det omfatter i høj grad også redaktørerne som skal føle sig tryg og sikker i deres nye digitale løsning. Derfor tilbyder vi alle vores kunder at blive medlem af IntraActive Community, hvor de kan deltage i events, få inspiration og vejledning, plus den nyeste viden om IntraActive produkter og Microsoft 365.

INTRAACTIVE COMMUNITY

Som IntraActive kunde får man ikke blot en teknologi - man bliver også del af et levende community.

Vi afholder løbende events for vores kunder, som kan styrke både deres kompetencer og vores produkt. Derudover fører vi løbende dialog med kunderne via Yammer og nyhedsbreve og sidst, men absolut ikke mindst, har vi et solidt guidesite, som alle vores kunder har adgang til. Her kan man finde vejledninger og inspiration til alle funktioner og moduler i IntraActive produkterne.

LÆRINGSPORTAL

Moderne organisationer er kendetegnet ved, at der hele tiden arbejdes på kompetenceudvikling og oplæring af deres medarbejdere, og det kan ofte være ganske omkostningsfuldt for en virksomhed. Derfor har vi udviklet en læringsportal, som sikrer, at virksomhedens medarbejdere benytter de forskellige værktøjer i Office365 på bedste vis, og således øger produktiviteten i virksomheden.

Som IntraActive kunde kan alle ens medarbejdere få adgang til løsningen og blive klogere og dygtigere på Office365.

Læs mere om IntraActive Learning


Få succes med dit intranet

Læs vores anbefalinger og gode råd, så dit intranet kommer bedst muligt fra start

Er du klar til at komme i gang?

Book en demo