Få succes med dit SharePoint intranet

IntraActive Intranet gør det nemt at etablere og videreudvikle et moderne intranet

 

undefinedundefined

Hvorfor IntraActive Intranet?

Nem tilpasning

IntraActive Intranet samler de mest anvendte intranet-komponenter i én løsning, som nemt kan tilpasses efter din virksomheds behov.

Sikker proces

Med vores velafprøvede implementeringsproces kommer I trygt i luften med jeres nye intranet - hurtigt og effektivt.

Attraktiv pris

Med kombinationen af IntraActive Intranet og vores veldefinerede proces får du et køreklart intranet inden for et overskueligt budget.

Nye funktioner

IntraActive Intranet udvides løbende med ny funktionalitet og nye apps baseret på vores kunders ønsker og behov.

Bestil en demo
next
Ambu
Ajos
Prisbelønnet intranet

Prisbelønnet intranet

99% af Arlas medarbejdere er enige i, at intranettet "CheckIn" er en vigtig kilde til information, hvilket gør det til den vigtigste digitale infomationskanal.

80% bruger CheckIn enten dagligt eller et par gange hver uge.

77% bruger CheckIn til at få arbejdsrelaterede oplysninger

75% for at blive opdateret på globalt plan.

Lanceringen af CheckIn har virkelig været med til at binde vores kolleger over hele verden sammen. Kombinationen af et lækkert, brugervenligt design og muligheden for at vælge de sprog og nyhedskategorier, man har lyst til, har gjort portalen endnu mere relevant for brugerne. Det kan også ses meget klart på vore brugerstatistikker.

- Nana Balle, Head of Global Internal Communication, Arla Foods
Banedanmark
BoConcept
Målrettet kommunikation til 20000 studerende

Målrettet kommunikation til 20000 studerende

My.cbs.dk giver de studerende én central indgang til både generelt og personaliseret indhold, som de til hver en tid kan tilgå fra deres mobile devices.

Med vores nye intranet har vi fået et fantastisk redskab til at målrette vores kommunikation til vores 20.000 studerende. Det betyder, at den enkelte studerende har langt lettere ved at blive informeret og holde sig orienteret om det, der har allermest relevans for hende eller ham. Informationen finder så at sige frem til den studerende. Så på den måde er livet blevet lettere for både de studerende og for os i administrationen.

- Pernille Sølje Weiglin, Project Manager & Business Partner, CBS
IntraActive Intranet + Workspaces = Digital arbejdsplads

IntraActive Intranet + Workspaces = Digital arbejdsplads

C.C. Jensen er i fuld gang med at transformere organisationens interne forretningsprocesser og etablere en digital arbejdsplads med overgangen til en ny Office 365 baseret IT-platform.

Den digitale arbejdsplads består af IntraActive Intranet til intern kommunikation og vidensdeling og IntraActive Workspaces til effektiv styring af dokumenter og projekt- og teamsites.

Det er en spændende rejse, vi som virksomhed har begivet os ud på, og vi ser et stort potentiale i at etablere en digital og mobil arbejdsplads. Den vil nemlig på sigt øge medarbejdernes og dermed virksomhedens samlede produktivitet og gøre os mindre sårbare overfor fremtidige udfordringer.

- Jimmi Madsen, CFO, C.C. Jensen.
Cembrit
Coloplast
Den Danske Scenekunstskole
Målrettet kommunikation og øget vidensdeling

Målrettet kommunikation og øget vidensdeling

EKJs nye intranet skal være med til at forbedre produktiviteten via målrettet kommunikation og øget vidensdeling i organisationen. Det skal ganske enkelt være nemmere for den enkelte medarbejder at få relevant information og dele viden med kollegaer.

Vi er rigtig glade for valget af IntraActive Intranet som opfylder alle vores krav og ønsker til et Intranet. ProActive har samtidig været en god partner i vores fælles leverance.

- Thomas Petersson, IT-Chef, EKJ Rådgivende Ingeniører
Relevans, personalisering og interaktion

Relevans, personalisering og interaktion

Et levende interaktivt intranet, hvor medarbejderne bidrager til en aktiv dialog.

I løsningen udnyttes i særdeleshed nyhedsapp’en, som hjælper med at sikre, at den enkelte medarbejder primært ser de nyheder og meddelelser, som er relevante for ham/hende.

Vi har brug for en stærk platform, der sikrer at den interne kommunikation fungerer optimalt 24 timer i døgnet. Vi har mange medarbejdere, der kommer til at arbejde døgnet rundt på land og til søs, og det er helt afgørende, at den interne kommunikation er stabil og effektiv, uanset hvor vores ansatte befinder sig.

- Ajs Dam, kommunikationsdirektør, Femern A/S
Smart informationsløft

Smart informationsløft

For at binde en hurtigt voksende organisation sammen havde fitnesskæden Fitness24Seven brug for en nem måde at give medarbejderne adgang til den rigtige information, uanset hvor de er. Derfor har Fitnness24Seven fået etableret en moderne intranetplatform, der ud over tidsbesparelser også fører til øget deltagelse og bedre muligheder for at lære af hinanden.

Med den nye intranetløsning har vi taget en holistisk tilgang til at sikre, at alle har adgang til de samme oplysninger i den opdaterede og korrekte version. Vi går hurtigt ud med nyheder og fælles instruktioner, samtidig med at medarbejderne kan dele deres viden på en smidigere og mere kontrolleret måde end tidligere.

- Annika Björk, personalechef, Fitness24Seven
Kommunikation til alle typer medarbejdere

Kommunikation til alle typer medarbejdere

For at nå effektivt ud med nyheder og information til alle medarbejdere har FoodService benyttet sig af IntraActives Infoskærme, hvor medarbejderne kan følge med i de vigtigste og mest aktuelle nyheder og informationer via opstillede infoskærme på centrallagre, i kantinerne og personalerum ude i butikkerne.

Vores nye intranet er en klar success. Vores medarbejdere har taget godt imod det, og vi ser et klart løft af hele vores interne kommunikation. Det styrker vores sammenhængskraft, at vi nemt og hurtigt kan dele informationer og viden på tværs i organisationen.

- Susanne Brandborg, Corporate Communication, FoodService Danmark
Målrettet kommunikation og selvbetjening

Målrettet kommunikation og selvbetjening

Intranettet leverer målrettede nyheder til de forskellige salgsregioner.

Intranettet tilbyder brugerne en høj grad af selvbetjening, f.eks. et billedarkiv til virksomhedens mange produktbilleder, så brugerne nemt kan fremsøge billeder, logoer mm. ved hjælp af de indbyggede dynamiske søgefiltre

Vi fik vores IntraActive løsning leveret på 4 uger. Efter at vi præsenterede medarbejderne for løsningen, har vi kun høstet positiv feedback fra hele virksomheden.

- Bo Bjørn Jensen, IT- & Økonomichef, Geia Food
Greve Kommune
Brdr. Hartmann

Brdr. Hartmann

Moderne intranet til at effektivisere den interne kommunikation, vidensdeling og samarbejdsmuligheder for medarbejderne på tværs af organisationen.

Vi er glade for at få vores Intranet i skyen. IntraActive Intranet var nemt at implementere, da funktionaliteten allerede er udviklet og klar til brug. Desuden går vores nye intranet godt i spænd med vores andre værktøjer, og det har løftet det samlede brug af vores cloudplatform.

- Mikkel Wandborg Hemmingsen, Internal Communications Consultant, Brdr. Hartmann A/S
Interdan
KVUC
Mobilt intranet

Mobilt intranet

Intranettet understøtter MT Højgaards kommunikationsafdeling i at kanalisere de aktuelle nyheder ud til de rette medarbejdere i forskellige afdelinger og lokationer.

De medarbejdere som primært befinder sig på byggepladser kan via deres smartphone eller tablet læse nyheder fra intranettet.

Medarbejderne er afgjort begejstrede for det nye intranet, det har lettet kommunikationen en hel del. Og vi har store forventninger og ambitioner med den nye SharePoint platform.

- Morten Lykke Jensen, EA Manager, MT Højgaard
Odense Kommune
Sisterhood

Sisterhood

En effektiv kommunikationsplatform, der gør det let for medarbejdere at søge og finde den information, de har behov for, og som er med til at bringe alle søstre tættere på hinanden.

Centralt for Sisterhood er, at intranettet skal fungere som en kulturbærende platform. Derfor har det også været vigtigt for Søstrene Grene, at søstrenes ånd og designprofil blev en integreret del af intranettet samt at indholdet underbyggede virksomhedens værdier. 

Med vores intranet, Sisterhood, har vi fået skabt en fælles digital platform for vores interne kommunikation. ProActive har været en god sparringspartner gennem hele processen, og resultatet er et intranet, der med både udtryk og indhold understøtter vores kultur og bidrager til at skabe nærhed på tværs af organisationen.

- Malene Lund Jørgensen, Internal Communication Responsible, Søstrene Grene
Universal Robots

Funktioner

Kommunikation og social interaktion

Effektiv og dynamisk kommunikation er en væsentlig drivkraft bag et intranet. Nå ud til dit publikum med vores stærke kommunikationskanaler og funktioner.

Navigation og tilgængelighed

Med responsivitet og særligt udviklede navigationselementer, er IntraActive Intranet tilgængeligt fra alle platforme, hvad end man bruger PC, tablet eller smartphone.

Design

IntraActive Intranet har et væld af designmuligheder og er altid tilpasset den enkelte kundes visuelle identitet.

Personalisering

IntraActive Intranet gør det nemt og effektivt at målrette nyheder og indhold til de rette modtagere, så det opfattes som relevant og personaliseret.

Administration og governance

IntraActive Intranet har samlet administrationen med en række centrale værktøjer, som letter arbejdet for administratorer og redaktører.

Indhold og værktøjer

Gør det muligt for redaktører at oprette og designe indhold, med let-tilgængelige værktøjer og moduler.

Fra software til succes

dot dot dot dot

Opstart

Opstart

Introduktion - Vision - Projektplan

Formålet med denne aktivitet er at afklare vision og roadmap for jeres kommende intranet, introducere jer til implementeringsprocessen og fordele roller og ansvar. Dette udmunder i en projektplan.

dot dot dot dot

Afklaring

Afklaring

Behov - Struktur - Design - Taksonomi

Afklaring af tekniske og forretningsmæssige behov er en essentiel del af forløbet. Her defineres grundstenene til intranettets opsætning, struktur og udseende. Bl.a. skal vi afklare design og navigation, opsætning af forside og apps og definere rettigheder, metadata og taksonomi.

dot dot dot dot

Opsætning

Opsætning

Installation - Design - Komponenter - Navigation - Personalisering

Vi implementerer og opsætter IntraActive i henhold til, hvad vi har aftalt under afklaringsfasen. IntraActive installeres, design implementeres, forsiden opsættes med de ønskede komponenter og metadata, taksonomi og personalisering sættes op.

dot dot dot dot

Overdragelse

Overdragelse

Forankring - Uddannelse - Governance - Community - Support

For at sikre at jeres nye intranet bliver ordentligt forankret i jeres organisation, og at I bliver fortrolige med brugen af det, uddannes redaktører og administratorer i SharePoint og IntraActive. Derudover klarlægges styring af rettigheder og manualer, og dokumentation overdrages. Endelig inviteres I til at deltage i vores IntraActive Community og introduceres til vores supportaftale.

dot dot dot dot

Opfølgning

Opfølgning

Return on Investment - Behov - Road map

3 uger efter uddannelsen afholdes et opfølgningsmøde for at sikre, at I er kommet godt i gang med at bruge jeres nye intranet. Det afklares om der skal tages initiativer til f.eks. yderligere uddannelse eller om man skal igangsætte initiativer fra road mappet.

Start Mål
Bliv partner!

Bliv partner!

Ønsker din virksomhed at blive forhandler eller implementeringspartner af IntraActive Intranet?

Bliv partner

Find en IntraActive partner:

  • Alle
  • Danmark
  • Sverige
  • Norge
  • Australasia

Bliv partner

Tak for din besked. Vi kontakter dig snarest muligt.
Fejl

Blog

14. May 2018

FoodService Danmark når ud til hele virksomheden med intranet og infoskærm

Med infoskærme og intranet har FoodService Danmark formået at nå ud til hele virksomheden, fra lager til kontor og på mange forskellige lokationer.

30. Apr 2018

5 tips til et stærkt intranet

Hvordan sikrer man at intranettet bliver en succes og en platform som brugerne aktivt opsøger? Her er 5 tips til hvad du kan gøre.

26. Apr 2018

Brüel & Kjær skaber ny digital arbejdsplads

Brüel og Kjær Sound & Vibration har taget stort skridt i retning af at realisere deres vision om at skabe fremtidens digitale arbejdsplads med IntraActive.

08. Mar 2018

Pressalit lancerer nyt globalt intranet

Pressalit styrker intern kommunikation og skaber større fællesskabsfølelse og sammenhængskraft med nyt globalt intranet.

19. Feb 2018

Nyt intranet binder DIS sammen

DIS Study Abroad in Scandinavia har taget første skridt på vejen til den digitale arbejdsplads.

Tilbage

Kontakt

Kontakt

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få en nærmere præsentation og demonstration af IntraActive Intranet? Udfyld venligst kontaktformularen, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Ring 82323232

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon for at høre nærmere omkring løsningsmuligheder, betingelser, priser osv.

ProActive A/S

Rosenørns Allé 1, 1970 Frederiksberg C
Åbogade 15, 8200 Aarhus N
Egelundsvej 18, 5260 Odense
Stigsborgvej 60, 9400 Nørresundby

Bestil en demo

Tak for din henvendelse. Vi kontakter dig snarest muligt.
Hent brochure her...
Hent brochure her...